Σοκαρισμένος ο Μύρωνας Στρατής από τον χαμό του μπασίστα του

Πώς αποχαιρετούν τον νεαρό μουσικό οι επώνυμοι

Σοκαρισμένος ο Μύρωνας Στρατής από τον χαμό του μπασίστα του

Συγκλονισμένος είναι ο Μύρωνας Στρατής από τον θάνατο του φίλου και μπασίστα του, Πλάτωνα Καπρίδη, που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια φωτογράφησης ενός χώρου για το νέο clipτου τραγουδιστή. Συντετριμμένη και η showbiz, που αποχαιρέτισε τον 31χρονο μουσικό μέσω Twitter και Facebook.

Ο Μύρωνας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς έχασε όχι μόνο έναν συνεργάτη του, αλλά έναν από τους καλύτερούς του φίλους, λένε άτομα από το περιβάλλον του. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο 29χρονος τραγουδιστής δεν μπορεί να «χωνέψει» τον άδικο χαμό του Πλάτωνα και, μάλιστα, κατά την διάρκεια του ρεπεράζ για το νέο του βίντεο.

Από την ώρα που έγινε γνωστός ο χαμός του νεαρού μουσικού, πολλοί επώνυμοι -είτε είχαν συνεργαστεί μαζί, είτε όχι- έσπευσαν να γράψουν λίγα λόγια στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλό ταξίδι φίλε Πλάτωνα», έβαλε για status στο Facebook ο Μιχάλης Εμιρλής, ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε στο Twitter: «λυπάμαι όσο δεν μπορώ να περιγράψω για τον θάνατο ενός ανθρώπου που δεν ήξερα ούτε το όνομά του, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα στη σκηνή τον θαύμαζα για την ενέργειά του, για την χαρά στο πρόσωπό του, την ομορφιά του».

Το δικό της «αντίο» tweetαρε και η Έλλη Κοκκίνου: «πόσο τραγικό γεγονός. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Πολύ λυπηρό».

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη για τον χαμό του φίλου μουσικού Πλάτωνα Καπρίδη...δεν το χωράει ο νους μου», έγραψε στη σελίδα της η Βίκυ Γεροθοδώρου και πρόσθεσε: «όταν χάνονται νέοι άνθρωποι συνειδητοποιούμε πως πρέπει να ζούμε κάθε στιγμή της ζωής στο τέρμα, με χαρά και αγάπη και να περνάμε μόνο καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top