ΣΟΚ: έπεσαν πυροβολισμοί σε γύρισμα της Jennifer Lopez!

Καλά στην υγεία της η δημοφιλής τραγουδίστρια

ΣΟΚ: έπεσαν πυροβολισμοί σε γύρισμα της Jennifer Lopez!

Σκηνές από αστυνομική ταινία και τρόμος στο νέο video clip της Jennifer Lopez: πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στο σημείο όπου η Λατίνα ντίβα έκανε γυρίσματα!

Η JLo βρισκόταν στη Φλόριντα για να οπτικοποιήσει το «Live It Up», τη νέα της επιτυχία με τον Pitbull. Την ώρα που έκανε break και έδινε συνέντευξη, ακούστηκαν πυροβολισμοί!

«Έκτακτο: πυροβολισμοί στη Φλόριντα όσο έπαιρνα συνέντευξη στην Jennifer Lopez. Δεν κάνω πλάκα», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Rob Marciano, ενώ οι σωματοφύλακες της τραγουδίστριας την απομάκρυναν αμέσως από το σημείο.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στην παραλία Fort Lauderdale, περίπου 300 μέτρα από το σημείο των γυρισμάτων. Τραυματισμοί δεν αναφέρθηκαν, ενώ αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο λέγεται πως προχώρησαν σε συλλήψεις υπόπτων. Μέχρι αυτή την ώρα, άγνωστο παραμένει τι ακριβώς συνέβη, με τον τοπικό Τύπο να αναφέρει πως υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, αλλά και ότι δεν έχει βρεθεί ο δράστης.

Η Jennifer, πάντως, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το σοκ: αρκετές ώρες αργότερα, εμφανίστηκε σε event στη Νέα Υόρκη, με άκρως εντυπωσιακό look και έχοντας πάντα δίπλα της τον σύντροφό της, Casper Smart.

lopez_smart.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top