Σοκ: Έβαλαν σε φέρετρο γνωστό ηθοποιό όταν ήταν 2 ετών!

Νόμιζαν οι δικοί του πως είχε πεθάνει!

Σοκ: Έβαλαν σε φέρετρο γνωστό ηθοπο��ό όταν ήταν 2 ετών!

Πρώτη ανάρτηση: 08/05/2013 00:02​

Με συγκλονιστική περιγραφή κάνει ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης για μια μακάβρια εμπειρία που είχε στα 2 του χρόνια. Ο ίδιος εξομολογείται πως είχε αρρωστήσει από τύφο και όλοι νόμιζαν πως είχε πεθάνει, με αποτέλεσμα να τον βάλουν σε φέρετρο.

«Δεν ξέρω εάν είναι κάτι που είδα εγώ με τα μάτια μου ή είναι μια ψευδαίσθηση εικόνας που σχηματίστηκε από τις αφηγήσεις της πρώτης μου ξαδέλφης, η οποία ήταν μάρτυρας του γεγονότος» λέει ο ίδιος και συνεχίζει:

«Επί κατοχής, απέναντι από το σπίτι μας υπήρχε ένας φούρνος των Ιταλών που έφτιαχνε “μπανιότες” - κάτι μικρά στρογγυλά ψωμάκια. Μωράκι εγώ, δύο ετών, αρρώστησα από τύφο και όλοι βλέπανε ότι θα πέθαινα. Και λέει η ξαδέλφη ότι ήρθε και μου 'κανε μια ένεση ένας Ιταλός γιατρός την τελευταία στιγμή. Δεν αντέδρασα όμως και σίγουροι πλέον ότι με χάσανε με βάλανε στο φερετράκι».

Ο ηθοποιός ολοκληρώνει την περιγραφή του και εξηγεί τη σχέση του με το νερό, λέγοντας: «Ώρες αργότερα, το... νεκρό αυτό πλάσμα, που του 'χανε ήδη κλείσει τα μάτια, είπε τη λέξη “νερό”. Και ξεσηκώθηκε ο κόσμος, το σπίτι και η γειτονιά ολόκληρη. Έκτοτε έχω έναν σεβασμό στο νερό και συμβουλεύομαι τη ροή του. Αφουγκράζομαι τη θάλασσα. Ακούω τα ποτάμια και τη μελωδία από τα κελαρύσματά τους. Την αλλαγή του ήχου τους όταν συναντάνε πέτρες».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top