Μάθετε τις λεπτομέρειες για τον γάμο Ηλιάδη - Μηλιωτάκη!

Πότε, πού και πώς θα παντρευτεί το ζευγάρι;

Μάθετε τις λεπτομέρειες για τον γάμο Ηλιάδη - Μηλιωτάκη!

Επί τάπητος έχουν βάλει τα γαμ��λια σχέδια η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης, που «σκαρώνουν» τις λεπτομέρειες της μεγάλης μέρας!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «People», το ζευγάρι θα παντρευτεί το καλοκαίρι του 2012 (γίνεται καλοκαίρι χωρίς επώνυμο γάμο; Αμ δε!), αφού πρώτα γίνει η επίσημη πρόταση γάμου! Βλέπετε, ο συνθέτης δεν έχει γονατίσει ακόμα μπροστά στην καλή του για να ζητήσει το χέρι της, κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στις γιορτές που έρχονται.

«Θέλουν ο γάμος τους, που θα είναι θρησκευτικός και όχι πολιτικός, να είναι λιτός. Θα γίνει στην Αθήνα και, από τις πρώτες τους συζητήσεις λένε να διαλέξουν κάποιο κτήμα, στο οποίο υπάρχει και εκκλησία», λέει στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι καλεσμένοι θα είναι 400 με 500, με τους οποίους Αγγελική και Κώστας θα μοιραστούν την χαρά τους, χωρίς να λείψουν οι πόζες και οι δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Κουμπάροι ακόμα δεν έχουν «κλείσει», παρά τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σίγουρα, πάντως, θα είναι δύο άνθρωποι, από αυτούς που είναι πραγματικά κοντά τους, τους αγαπούν και τους εμπιστεύονται.

Όπως λέει ο ίδιος άνθρωπος στο περιοδικό, η τραγουδίστρια θα φορέσει μία λιτή νυφική δημιουργία, ενώ ο γαμπρός «ψήνει» μεγάλη έκπληξη για τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι : έχει ήδη συναντηθεί με την Ναταλία Γερμανού και ετοιμάζουν ένα τραγούδι αποκλειστικά για την περίσταση! Τους στίχους θα γράψει η Ναταλία, την μουσική ο Κώστας και την φωνή θα βάλει -ποιά άλλη;- η Αγγελική!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top