Στέλλα Καλλή: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή»

Πόσο την έχει βοηθήσει η εξωτερική της εμφάνιση στo τραγούδι;

Στέλλα Καλλή: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή»
Πολύ καλά στην προσωπική της ζωή δηλώνει η Στέλλα Καλλή, ενώ μιλάει για τη συνεργασία της με τον Φοίβο και τον ρόλο που παίζει η εμφάνιση στο τραγούδι.

«Νομίζω πως βοηθάει η εξωτερική εμφάνιση, βέβαια είναι κρίμα να στεκόμαστε σε αυτό! Πιστεύω πως στην Ελλάδα βοηθάει περισσότερο» είπε η Στέλλα.

Πάντως τόνισε πως «πολύ δύσκολα με προσεγγίζουν και χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή! Εγώ τώρα είμαι ακόμα πιο προσεκτική για να βάλω κάποιον στη ζωή μου».

Καριέρα ή οικογένεια θα επέλεγε η Καλλή; «Θα επέλεγα να είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αν μου έβαζαν αυτό το δίλημμα θα επέλεγα να έχω μια οικογένεια και να είμαι πολύ καλά μέσα μου» υποστηρίζει.

Ενώ για την καριέρα της λέει: «Είμαι στην αρχή ακόμα και δεν έχω φτάσει εκεί που θα ήθελα».

Για τα παραπανίσια κιλά που κάποτε είχε, δηλώνει: «κάποτε ήμουν 17 κιλά παραπάνω. Όταν είχα πάει στη Νέα Υόρκη για σπουδές, λίγο ο χωρισμός, λίγο που ήθελα να δοκιμάσω τα πάντα στα μαγαζιά που έβγαινα, έτρωγα τα πάντα. Αισθάνθηκα κόμπλεξ . Πέρασα από διάφορες φάσεις. Όταν δεν αισθάνεσαι καλά το αίσθημα ότι έχεις παχύνει είναι το ίδιο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χάσω αυτά τα κιλά. Τα κράτησα για τέσσερα χρόνια. Το λέω για να παίρνουν κουράγιο τα κορίτσια».

Για τη συνεργασία της με τον Φοίβο, είπε πως «αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω τον Φοίβο και την Spicy! Είναι όνειρο ζωής».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top