Μυρίζουν κατσικάκι και πάνε για μπουζουκάκι και μπανάκι με την κοιλιά τούρλα!

Δείτε πως περνούν το Πάσχα οι διάσημες κυρίες που περιμένουν τον πελαργό!

Μυρίζουν κατσικάκι και πάνε για μπουζουκάκι και μπανάκι με την κοιλιά τούρλα!

​Μπορεί να περιμένουν τον πελαργό, ωστόσο οι επώνυμες κυρίες της showbiz δε διστάζουν να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη τους!

Πολλές είναι οι κυρίες που αν και έχουν την κοιλιά τούρλα παρασύρονται από την Πασχαλινή ατμόσφαιρα και εκτός από το ότι «τσακίζουν» σουβλάκια, αρνάκια, κοκορέτσια και ότι άλλο τους μυρίσει, βάζουν τα μαγιό τους και πάνε για βουτιές !

Μια από αυτές η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία περιμένει αγόρι και ανέβασε φωτογραφία με το μαγιό και το καπέλο της στην παραλία, ενώ η Ολυμπία Χοψωνίδου που επίσης περιμένει αγόρι βρέθηκε πρόσφατα μαζί με το σύζυγο της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και το γλέντησε δεόντως ! Και η πρώην σταρ Ελλάς, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της πήγε παραλία παρά το γεγονός ότι από ώρα σε ώρα θα υποδεχτεί τον πελαργό!

Στην παραλία όμως βρέθηκε και η πρώην εστεμμένη Ευαγγελία Αραβανή, η οποία δεν περιμένει παιδί αλλά μάλλον τον καλό της Ηλία Βρεττό γιατί στη φωτογραφία φαίνεται ότι απολαμβάνει μόνη σαν το λεμόνι τον ήλιο και τη θάλασσα!

Βίντεο star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top