Στην Ελλάδα είναι 586 ευρώ, ήρθε η ώρα να δούμε πόσο είναι ο "κατώτατος μισθός" στο Χόλυγουντ!

Δείτε τους «μισθούς πείνας» 10 διάσημων γυναικών!

​Τη στιγμή που στη χώρα μας ο κατώτατος μισθός αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 586 ευρώ με τάσεις προς τα κάτω, στο Χόλυγουντ φτάνει τα 11.000.000 εκατομμύρια δολάρια!!! Για αυτές τις ψωροδεκάρες εργάζονται «σαν τα σκυλιά» οι Jennifer Aniston και Kristen Wiig!!!!

Jennifer Aniston.jpgKristen Wiig.jpg
Σε καλύτερη μοίρα είναι η Meryl Streep με αμοιβή 12.000.000 δολαρίων και η Julia Roberts με 16.000.000 δολάρια βάσει του περιοδικού FORBES, ενώ η Cameron Diaz και η Kristen Stewart θεωρούνται από τις πιο καλοπληρωμένες με τις αμοιβές τους να αγγίζουν τα 34 εκατομμύρια και 34, 5 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα!!!

Meryl Streep.jpgCameron Diaz.jpg

Julia Roberts.jpgkristen.jpg

Όσο για την καυτή τετράδα των Angelina Jolie, Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker και Julia Roberts τα ποσά έχουν ως εξής: 20 εκατομμύρια, 25 εκατομμύρια, 15 εκατομμύρια και 16 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα!!!

Sarah Jessica.jpgSandra Bullock.jpg

Angelina Jolie.jpg

Κλείστε το στόμα.....!!! Και ευχηθείτε να μας πέσει κανά Τζόκερ, εκτός αν έχετε υποκριτικό ταλέντο και μπορείτε να κυνηγήστε το American Dream!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top