Ελλάδα δαγκωτό ψηφίζουν οι επώνυμοι αυτό το Πάσχα!!

Τι δήλωσαν στο Star Ευγενία-Άδωνις, Μπεκατώρου, Αγάθωνας και πολλοί άλλοι

Ελλάδα δαγκωτό ψηφίζουν οι επώνυμοι αυτό το Πάσχα!!

Πάσχα στα χωριά της Ελλάδας κάνουν φέτος οι περισσότεροι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Τα πασχαλινά ταξίδια στο εξωτερικό μοιάζουν πια σαν όνειρο μακρινό με τους stars να ψηφίζουν αυτές τις ημέρες ......Ελλάδα !!

Ανάσταση στα Ζαγοροχώρια θα κάνουν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης ..Λίγο πριν το Χριστός Ανέστη εντοπίσαμε τη μαέστρο στα Ιωάννινα.

Πάσχα στην Αθήνα θα κάνει η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον σύζυγο της . Η διάθεση της ανεβασμένη παρά το γεγονός ότι αύριο θα δουλεύει .καθώς θα παρουσιάζει το show μεταμφιέσεων.

Πάσχα με τους γονείς της στον τόπο καταγωγής της στη Σκάλα Λακωνίας θα κάνει η Αθηνά Οικονομικού .Η ηθοποιός βρίσκεται στην περιοχή από τη Μεγάλη Πέμπτη.

Για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αυτό το Πάσχα είναι δύσκολο, καθώς η παρουσιάστρια έχασε πριν λίγο καιρό τον πάτερα της .

Στη Μύκονο μαζί με τον Γιάννη Ζουγανελη κάνει διακοπές ο Σάκης Μπουλάς που απολαμβάνει τη φιλοξενία του φίλου του .Ο τηλεοπτικός φακός του Μύκονος live τους εντόπισε στο λιμάνι κατά την άφιξη τους στο νησί.

Πάσχα στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ο Αγάθωνας που με χιούμορ μας αποκάλυψε ότι αύριο Κυριακή του Πάσχα θα φάει μακαρονάδα ...

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν οι επώνυμοι στο Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top