Ν.Κουρκούλης: «Μου διέγνωσαν οξεία παγκρεατίτιδα αλλά δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν άρρωστος»

ΔΕΙΤΕ την κατάθεση ψυχής του-Το θαύμα που έζησε τις ημέρες του Πάσχα

​Ο Νίκος Κουρκούλης άνοιξε την καρδιά του και περιέγραψε το θαύμα που βίωσε πριν από μερικά χρόνια τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Οι γιατροί του διέγνωσαν οξεία παγκρεατίτιδα, καρκίνο.

Ο ίδιος περιγράφοντας την ιστορία του αναφέρει πως «ήταν ένα ογκίδιο. Οι λέξεις δεν με φοβίζουν. Οι γιατροί μου έδωσαν περιθώρια ελπίδας. Είχαν πει πως έπρεπε να πάω να εγχειριστώ στο εξωτερικό. Είχα πολύ καλή διάθεση. Δεν πίστεψα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν άρρωστος».

Το θαύμα στον Άγιον όρος

«Ένας φίλος μου με παρακινεί να πάμε στον Άγιον όρος. Μπαίνουμε μέσα στο καράβι και είναι δυο άνθρωποι δίπλα μου. Μου λένε είμαστε θαυμαστές από την Αμερική. Τους είπα ότι θα πήγαινα κι εγώ σε λίγο καιρό. Ανακαλύπτω λοιπόν ότι ο ένας από τους δυο ήταν αυτός που θα με εγχείριζε. Όταν φτάνω εκεί βρίσκομαι δίπλα στην εικόνα και ένας παπούλης με καλεί μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω την ψυχή μου. Έκανα Πάσχα εκεί. Κατέβηκα στην Αθήνα και έκανα εξετάσεις».

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν είχε απολύτως τίποτα στην υγεία του. «Πρέπει να πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά. Ο πανικός και η κακή σκέψη δε βοηθάει καθόλου. Αυτό που συμβουλεύω τον κόσμο είναι να μιλάει και να βάζει όμορφες εικόνες στο μυαλό του που θα του κάνουν καλό» υποστήριξε.

Δείτε στο βίντεο τα συγκινητικά λόγια του Κουρκούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top