David και Victoria: Αγκαλιές και φιλιά στο... γήπεδο...

Ερωτευμένο όσο ποτέ το διάσημο ζευγάρι

David και Victoria: Αγκαλιές και φιλιά στο... γήπεδο...

Πάνω από δέκα χρόνια είναι μαζί κι ερωτευμένοι ο David και η Victoria Beckham και ακόμη και σήμερα δεν διστάζουν να εκφράσουν ο ένας στον άλλο τον έρωτά τους.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι στο γήπεδο, μαζί μάλιστα με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους Harper Seven, την οποία δεν αποχωρίζονται ποτέ. Οι ευτυχισμένοι γονείς παρακολούθησαν τον 12χρονο γιο τους Μπρούκλιν να παίζει σε ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί με συμμαθητές του.

Λίγες ώρες μετά, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βρετανός άσος για την σχέση του με τους γιους του και το ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Ο πατέρας μου με ανέθρεψε με πολύ αυστηρό τρόπο. Είμαι ακριβώς το ίδιο και εγώ με τα παιδιά μου. Πατάνε γερά στο έδαφος. Είμαι τόσο σκληρός με τα αγόρια μου, όσο ήταν ο δικός μου πατέρας. Πάντα με ρωτούν για παράδειγμα: Επαιξα καλά; Κι εγώ τους απαντώ: Τα πήγες καλά, αλλά θα μπορούσες να τα πάς καλύτερα».

Από την πλευρά της η Victoria έχει ξεκινήσει αυτό το διάστημα να σχεδιάζει πυρετωδώς την πρώτη της συλλογή με παιδικά ρούχα, εμπνευσμένη από τη κόρη της, η οποία, όπως φαίνεται, (παρά το γεγονός ότι είχε ήδη τρία παιδιά-αλλά αγόρια όταν την έκανε) της έχει αλλάξει την ζωή. (Φωτο: Hello)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top