ΘΕΪΚΟ: Η γκάφα της Beyonce με την πριγκίπισσα Ευγενία κατά τη διάρκεια συναυλίας της! (VIDEO)

"Κόκαλο" έμεινε η γαλαζοαίματη από την πολύ αμήχανη στιγμή!

Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη ανάμεσα στη Beyonce και την πριγκίπισσα Ευγενία, κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε η star, στο Λονδίνο!

Η τραγουδίστρια που λέτε, ήταν στη σκηνή και ερμήνευε το τραγούδι της «Irreplaceable». Κάθε φορά λοιπόν πο�� το τραγουδά, συνηθίζει να καλεί πάνω στη σκηνή μέλη του κοινού ώστε να τραγουδάνε το στίχο «to the left», «to the left».

Αυτό έκανε και την εν λόγω νύχτα, μόνο που «την πάτησε» μιας και «έχωσε» το μικρόφωνο στο πρόσωπο της πριγκίπισσας Ευγενίας, με αποτέλεσμα η «γαλαζοαίματη» να μείνει κόκαλο!

BEYONCE1.jpg
Η 23χρονη πριγκίπισσα, η οποία είναι έκτη στη διαδοχή του θρόνου, είτε δεν ήξερε τους στίχους του τραγουδιού, είτε πολύ απλά ήταν πολύ σοκαρισμένη από την κίνηση της Beyonce που της έτεινε ξαφνικά το μικρόφωνο. Βλέπετε, υπάρχει και ένα πρωτόκολλο!

BEYONCE2.jpg
Και η Beyonce όμως, δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται ή να γνωρίζει ποια είναι η κοπέλα στην οποία «έχωσε» το μικρόφωνο, κάτι το οποίο σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τα ξένα ΜΜΕ! Μάλιστα, της συμπεριφέρθηκε λες και ήταν οποιαδήποτε άλλη fan της! Χαμπάρι σας λέμε δεν πήρε.

beyonce3.jpg
Μαζί με την πριγκίπισσα Ευγενία, ήταν ο αδερφός της Kate Middleton, James, και η νέα του κοπέλα Donna Air.

o-PRINCESS-EUGENIE-570.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top