Πρώτη επίσημη εμφάνιση για Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια

Δείτε που βρέθηκε το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια

Η Ζέτα παρουσίασε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε!

Μια μοναδική γιορτή έγινε το βράδυ της Τετάρτης (16/11) στο εκπτωτικό χωριό McArthur Glen, όπου άναψε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και όλης της Ελλάδας, σημαίνοντας την ένα��ξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου για φέτος. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία λίγη ώρα αφότου μίλησε για την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην περιοχή, κάλεσε τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη να τραγουδήσει.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην γιορτή, όπου ο τραγουδιστής ερμήνευσε ζωντανά το κομμάτι «σ’αγαπώ», ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το στίγμα των φετινών Χριστουγέννων, με την ευχή να περάσει όλος ο κόσμος καλές γιορτές. Λαμπερή, με ένα υπέροχο αμάνικο ρούχο με φτερά και διακριτική δερμάτινη ζώνη στην μέση, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της. Με σμόκιν εμφανίστηκε στην γιορτή ο σύντροφος της ζωής της.

Ηταν η πρώτη επίσημη βραδυνή έξοδος για το ζευγάρι, το οποίο εμφανίστηκε χαμογελαστό και λαμπερό, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ανεβούν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μόνο στο οποίο αρκέστηκε ο Μιχάλης ήταν η περιγραφή της γιορτής των Χριστουγέννων και το τι σημαίνει για εκείνον: «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή είναι γιορτή αγάπης, ομόνοιας, καλής και θετικής ενέργειας, που μας κάνει να αισθανόμαστε πάντα παιδιά».

«Θα είναι πολύ όμορφα Χριστούγεννα νομίζω ΚΑΙ τα φετινά. Τα Χριστούγεννα τα περνάς με αυτούς που αγαπάς έτσι κι αλλιώς», συμπλήρωσε, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για το εάν θα ντυθεί τελικά γαμπρός. Οσο για την Ζέτα; Όταν την ρώτησαν εάν θα παντρευτεί, εκείνη απάντησε: «Καλά Χριστούγεννα!»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top