Αναστάτωσαν την Κρήτη 24 καλλονές από την Ουκρανία!

Ξετρελάθηκαν με τα ελληνικά φαγητά

Αναστάτωσαν την Κρήτη 24 καλλονές από την Ουκρανία!

Αναστάτωσαν την αγορά του Ηρακλείου στην Κρήτη οι καλλονές από την Ουκρανία οι οποίες φιλοξενήθηκαν για μία βδομάδα στο νησί. Οι 24 υποψήφιες των ουκρανικών καλλιστείων χάρηκαν την ελληνική θάλασσα, τον ήλιο, τη φιλοξενία και τις ελληνικές γεύσεις...

Τις 24 φιναλίστ των καλλιστείων της Ουκρανίας ακολουθούσαν τρία μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία κατέγραφαν τις ομορφιές της Κρήτης διαφημίζοντας τη χώρα μας.

Τα κορίτσια όχι μόνο γεύτηκαν την ελληνική κουζίνα, αλλά έμαθαν να μαγειρεύουν δίπλα στη σεφ Ντίνα Νικολάου...

Η ίδια δήλωσε στην κάμερα του Star: «Τα μαθήματα μαγειρικής γίνονται κάθε μέρα. Με 8 κορίτσια από τα καλλιστεία αγοράσαμε χταπόδι και μαγειρέψαμε χταπόδι κρασάτο με μέλι. Είχε μεγάλη επιτυχία το χταπόδι. Πιστεύω εκτός από την ωραία γεύση που έχουν και μάθανε θα μάθουν και τη συνταγή. Το σημαντικό είναι ότι περάσανε καλά και είναι ευτυχισμένες εδώ κι αυτό θα μεταφέρουν στη χώρα τους. Είμαστε φιλόξενη χώρα, που έχουμε χιλιάδες καλά και καταπληκτικά προϊόντα».

Τα καλλιστεία στην Ουκρανία έχουν μεγάλη δημοσιότητα κάθε χρόνο ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές τα παρακολουθούν. Η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας..

Δείτε στο βίντεο τις υποψήφιες καλλονές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top