Γολγοθά ανεβαίνει ο Αντώνης Βαρδής-Ταξίδι αστραπή στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε επέμβαση

ΔΕΙΤΕ τι λένε στο Star, Ρέμος, Γαρμπή, Κοκκίνου και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες

Γολγοθά ανεβαίνει ο Αντώνης Βαρδής-Ταξίδι αστραπή στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε επέμβαση

Το δικό του Γολγοθά ζει ο Αντώνης Βαρδής, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να κάνει ταξίδι αστραπή στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, από την οποία –ευτυχώς- βγήκε νικητής!

Ο μουσικοσυνθέτης, ανέβαινε το Γολγοθά του εδώ και πολύ καιρό, χωρίς όμως να το γνωρίζουν πολλοί, αλλά μόνο οι δικοί του άνθρωποι.

Δίπλα του, από την πρώτη στιγμή, η εδώ και πολλά χρόνια σύντροφος του, της οποίας η αγωνία τελείωσε όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως ήταν επιτυχής η επέμβαση.

Αγωνία είχε όμως και η πρώην γυναίκα του Χριστίνα Μαραγκόζη, με την οποία έχουν άψογες σχέσεις.

Αυτό που περιμένει τώρα ο Αντώνης Βαρδής, είναι να του δώσουν το εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα υγείας, αλλά και πάλι είχε βγει νικητής.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η SHOWBIZ-ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ:

Αντώνης Ρέμος: «Τα περαστικά μου και την αγάπη μου τη μεγάλη. Αυτές είναι ημέρες κατάνυξης και μεγάλης αγάπης και θρησκευτικής ευλάβειας, και ας του δώσει ο θεός δύναμη να ξεπεράσει ο Αντώνης κ��ι όλος ο κόσμος που έχει προβλήματα υγείας».

Καίτη Γαρμπή: «Ο Αντώνης είναι ένας πολύ αξιόλογος δημιουργός. Για εμένα, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Χαίρομαι που έμαθα πως βγήκε νικητής».

Έλλη Κοκκίνου: «Είναι ένας δυνατός άνθρωπος με πείσμα, με αγάπη για τη ζωή, έχει δίπλα του ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον αγαπούν πολύ, και χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά».

Κώστας Καραφώτης: «Πραγματικά περαστικά, μέσα από την καρδιά μου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά και χάρηκα όταν έμαθα πως η εγχείρηση πήγε πολύ καλά, και γυρίζει ουσιαστικά νικητής ο Αντώνης».

Μανώλης Μητσιάς: «Χίλια περαστικά. Να βγει γερός! Με τον Αντώνη έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Τον αγαπώ πολύ. Μαζί ξεκινήσαμε την καριέρα μας».

Χρήστος Νικολόπουλος: «Ελπίζω η περιπέτεια του φίλου μου, να είναι περαστική»

Ελένη Δήμου: «Τον αγαπάμε πάρα πολύ και τον περιμένουμε να γυρίσει στην Ελλάδα».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top