Ιεροκήρυκας πατέρας πασίγνωστης τραγουδίστριας λέει: «Η κόρη μου είναι παιδί του διαβόλου!»

Ζητά από τις θρησκευτικές κοινότητες να προσευχηθούν για εκείνη!

Ιεροκήρυκας πατέρας πασίγνωστης τραγουδίστριας λέει: «Η κόρη μου είναι παιδί του διαβόλου!»

Ως… παιδί του διαβόλου βλέπει την κόρη του, ο πατέρας της Katy Perry, Keith Perry, ο οποίος είναι ιεροκήρυκας, και μαζί με τη μητέρα της τραγουδίστριας Mary, περιοδεύουν σε όλες τις εκκλησίες της Αμερικής και κάνουν κηρύγματα, μιλώντας για το Θεό, και βγάζοντας λεφτά στην πλάτη του παιδιού τους!

untitled.jpg
Ο Keith Perry συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των κηρυγμάτων του σε εκκλησίες, δήλωσε πως η 28χρονη τραγουδίστρια είναι «δαιμονισμένη», και πως χρειάζεται… «γιατρειά».

Μάλιστα, ζήτησε από τις θρησκευτικές κοινότητες, να προσευχηθούν για το παιδί του, που χρήζει βοήθειας.

Έφερε δε και ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, τις συναυλίες της Katy Perry, τις οποίες χαρακτήρισε «διαβολικές», επειδή όπως είπε, «οι fans ζητωκραύγαζαν και πίστευαν περισσότερο σ΄εκείνη, παρά στον Θεό», με αποτέλεσμα εκείνος όπως ομολόγησε, να ξεσπάσει σε κλάματα από την απογοήτευση του.

ay_105244302-e1362593374295.jpg
«Ήμουν σε μια συναυλία της με 20.000 άτομα. Έβλεπα αυτή τη νέα γενιά παιδιών, να λατρεύουν λάθος άτομο. Έμοιαζε λες και ήμουν σε εκκλησία. Στεκόμουν εκεί, και ίδρωνα και έκλαιγα!» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Santa Fe.

Keith+Hudson+Katy+Perry+Russell+Brand+Arrive+1fUh63ATinal.jpg

Όσο για την Katy Perry; Μετά απ΄αυτές τις δηλώσεις δεν ξέρουμε τι θα πει, αλλά στο παρελθόν, έχει ξεκαθαρίσει σε συνεντεύξεις της, πως οι γονείς της δεν εγκρίνουν πολλές από τις επιλογές της, ωστόσο συνεχίζουν να την αγαπάνε.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top