Single again: τέλος ο μεγιστάνας για την Naomi Campbell

Μάθε γιατί χώρισαν έπειτα από 5 χρόνια σχέσης!

Single again: τέλος ο μεγιστάνας για την Naomi Campbell

Τζάμπα τα υπερπολυτελή σπίτια στη Μόσχα και τα χλιδάτα πάρτι γενεθλίων στην Ινδία... μετά από 5 χρόνια σχέσης, η Naomi Campbell και ο Vladimir Doronin τα χώρισαν τα τσανάκια τους!

Το λέει και ο λαός, εξάλλου, ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, αλλά ούτε η «μαύρη γαζέλα», ούτε ο Ρώσος μεγιστάνας, το πήραν στα υπόψη. Αποτέλεσμα; Σχέση πάπαλα, με την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση να γίνεται πριν από περίπου δύο μήνες!

«Η Naomi και ο Vlad χώρισαν και ο δεύτερος εθεάθη να διασκεδάζει στη Νέα Υόρκη. Οι δυο τους είχαν μια περίπλοκη σχέση και μια τα έφτιαχναν, μια χώριζαν. Πολλές φορές, μάλιστα, η σχέση τους ήταν σαν επαγγελματικό ραντεβού. Περνούσαν πολύ χρόνο χωριστά εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους», εκμυστηρεύτηκε φίλος τους στη «New York Post».

Με το τηλεοπτικό «The Face» ασχολείται όλη την ώρα το 42χρονο μοντέλο, ετοιμάζοντας την αμερικάνικη εκδοχή του, όσο η βρετανική είναι σε εξέλιξη. Πόσο να αντέξει πια ο δόλιος ο 50χρονος;

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο φιλικό πρόσωπο, η Naomi θα καλέσει τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της στο πάρτι που θα κάνει για τα γενέθλιά της, στις 22 του μήνα, στην Ibiza.

Λες αυτό να είναι «παραθυράκι» επανασύνδεσης;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top