«Αυτό που ζούμε είναι μια δεύτερη κατοχή»

Η Βασιλική Ανδρίτσου για την οικονομική κατάσταση της χώρας

«Αυτό που ζούμε είναι μια δεύτερη κατοχή»

Με αφορμή την παράσταση «Ράους» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Βασιλική Ανδρίτσου αναφέρθηκε στην οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας. «Θεωρώ ότι και τώρα βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή. Δεν ξέρω ποια φάση από τις δύο , η τότε ή η τώρα, είναι καλύτερη ή η χειρότερη, αλλά τέλος πάντων. Κάποια στιγμή, ο Γιώργος Τράγκας είχε πει ότι ζούμε το 4ο οικονομικό ράϊχ και το θεωρώ πάρα πολύ σωστό. Νομίζω ότι είχε απόλυτο δίκο», δήλωσε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει πλέον ο κόσμος στην καθημερινότητά τ��υ, λέγοντας ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν πια τόσες δυσκολίες που έχουν μεγάλη ανάγκη να περάσουν καλά και να ξεχαστούν. Παρά το ότι οι ξένοι παρουσιάζουν συνεχώς αρνητική εικόνα για την Ελλάδα, η ίδια θεωρεί ότι τα πράγματα έχουν και την θετική τους πλευρά: «Το ελληνικό μυαλό το θεωρώ πάρα πολύ ικανό. Απλά τα μεγάλα μυαλά φεύγουν στο εξωτερικό. Το μυαλό του Ελληνα είναι κοφτερό στις επιστήμες, τις τέχνες, αλλά δυστυχώς είναι και μέσα στην λαμογιά. Και αυτό είναι που μας κατέστρεψε, μας κάθισε και εξακολουθεί να μας καθίζει κάτω. Αυτό που λέμε όλοι οι Ελληνες, κάν’ το τώρα προσωρινά και βλέπουμε», δήλωσε στο πρωινό του Ant1.

Τί απάντησε για το εάν είναι Αγανακτισμένη: «Όλοι ανήκουμε τους Αγανακτισμένους. Παρά την νέα κυβέρνηση, πάλι είμαστε σε μια κατάσταση αναμονής».

Για την νέα κυβέρνηση συνεργασίας: «Στο τιμόνι της χώρας πρέπει να βρίσκεται κάποιος που να είναι θαρραλέος και να μπορεί να μας υπερασπίζεται όπως μας αξίζει επιτέλους».

Για το εάν και πότε σκοπεύει να κάνει παιδί: «Το σκέφτομαι, άλλες μέρες φευγαλέα και άλλες πιο έντονα. Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εάν περιμένεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή, τότε δεν θα κάνεις ποτέ. Δεν θεωρώ ότι είμαι μικρή για παιδί, γιατί είμαι 39 ετών και δεν είμαι καθόλου μικρή, θέλω να κάνω παιδί. Απλά με προβληματίζει πού θα ζήσει, πώς θα δουλέψει και κάτω από ποιες συνθήκες θα ζήσει».


Κάντε κλικ και δείτε το video από το "Πρωινό ΑΝΤ1"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top