Britney Spears: με μπικινάκι και επίπεδους κοιλιακούς στην πισίνα

Χαλάρωσε μαζί με το σύντροφο και τα δυο της παιδιά

Britney Spears: με μπικινάκι και επίπεδους κοιλιακούς στην πισίνα
Δεν την προλαβαίνουμε την Britney Spears. Τη μια την βλέπουμε στην περιοδεία της με κοιλίτσα και χαλάρωση, και την άλλη τη βλέπουμε στην πισίνα, με κοιλιακούς και επίπεδο στομάχι.

Η 29χρονη σταρ που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία, φαίνεται πως έχει ταλαιπωρήσει πολύ το σώμα της λόγω των αλλαγών στις διατροφικές της συνήθειες αλλά και στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Ωστόσο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, μαζί με τον σύντροφο της Jason Trawick και τα δυο της παιδιά, Sean Preston και Jayden James, η Britney είναι σε άψογη φόρμα.
Φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες. Οι τέσσερις τους χαλάρωσαν σε πισίνα της πόλης, και η 29χρονη σταρ επέλεξε να φορέσει ένα λαχανί φωσφοριζέ μπικίνι, από το οποίο διαγράφονταν ξεκάθαρα, οι κοιλιακοί, το επίπεδο στομάχι αλλά και τα γραμμωμένα της πόδια.

Στα καλύτερα της η τραγουδίστρια, καθώς ζει τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της και όλοι μαζί δείχνουν να είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Όπως θα δείτε κι εσείς, ο 39χρονος σύντροφος της δεν σταμάτησε να παίζει με τα δυο της παιδιά μέσα στην πισίνα, ενώ στη συνέχεια ο φακός «τσάκωσε» τους δυο τους σε μερικά τρυφερά ενσταντανέ μέσα στο νερό, με την Britney ν΄αφήνεται στην αγκαλιά και στα χάδια του "καλού" της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top