Δείτε: «καυτά» φιλιά Λαγούτη - Παπουτσάκη!

Τι κι αν λένε ότι είναι μόνο φίλοι; Άλλα δείχνουν οι φωτό!

Δείτε: «καυτά» φιλιά Λαγούτη - Παπουτσάκη!

Βρε δεν ‘πα να λένε και να ξαναλένε πως είναι μόνο φίλοι; Πέτρος Λαγούτης και Κατερίνα Παπουτσάκη «συνελήφθησαν» να φιλιούνται, με την φωτογραφία - ντοκουμέντο να επιβεβαιώνει όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την σχέση τους!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς σε κάθε άλλο παρά φιλικά ενσταντανέ, με τα φιλιά να πέφτουν σύννεφο!

Έτσι κάνουν οι φίλοι Κατερίνα μου; Τραβάνε τον Πέτρο από τον γιακά την ώρα που πάει να φύγει, του βγάζουν το κράνος και τον φιλάνε στο στόμα; Δεν νομίζω...

Έ��σι κάνουν οι φίλοι Πέτρο μου; Χαϊδεύουν την Κατερίνα στο λαιμό, την αγκαλιάζουν και την κοιτούν στα μάτια όλο νόημα; Δεν νομίζω...

Μετά το τέλος της πρεμιέρας του ηθοποιού, Κατερίνα και Πέτρος συναντήθηκαν στο μπαράκι που διατηρεί η πρώτη με τον Χρήστο Φερεντίνο, ενώ έφυγαν με την μηχανή του με κατεύθυνση το σπίτι της, στον Βύρωνα.

Αυτά είναι... Ο Τζιόβας δήλωσε ότι εκείνος έφταιγε για τον χωρισμό του και ζήτησε από την Κατερίνα δημόσια συγνώμη και εκείνη τον... ευχαρίστησε, φιλώντας τον νυν σε δημόσιο χώρο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top