Κατερίνα Στανίση: «Έχασα πολλά λεφτά με αυτά που συνέβησαν στην Κύπρο»

Τι απαντά σε όσους την κρίνουν για τη διαφήμιση;

Κατερίνα Στανίση: «Έχασα πολλά λεφτά με αυτά που συνέβησαν στην Κύπρο»

​Για τα χρήματα που έχασε στην Κύπρο και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη διαφήμισή της μίλησε η Κατερίνα Στανίση.

«Έχασα χρήματα όχι γιατί το ήθελα ή παίζω χρηματιστήριο. Δεν τα ξέρω αυτά εγώ καθόλου. Απλώς έγινε κάτι με την τράπεζα και χάθηκαν αρκετά χρήματα. Μπορεί για άλλους να μην είναι σημαντικό ποσό, αλλά για μένα ήταν. Τι να κάνουμε; Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα θα ξεκινήσω από την αρχή. .Δουλεύουμε για να ζούμε, όχι για να βάλουμε κάτι στην άκρη. Γιατί εγώ δεν είμαι πιτσιρίκα. Όσο να 'ναι τα χρόνια περνάνε» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Για τι μετανιώνει η Στανίση; Η ίδια δήλωσε πως «για πολλά μετανιώνω. Για τη συμπεριφορά μου, για τις σπατάλες που έκανα, για πολλά. Αν δεν μετανιώσεις για κάτι που έχεις κάνει θα εξακολουθείς να το κάνεις».

Όσο για τη διαφήμιση που έπαιξε δηλώνει πως «το έκανα για την πλάκα μου, γιατί μου άρεσε. Στους κομπλεξικούς δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Όλοι έχουν γίνει τηλεκριτικοί, τα ξέρουν όλα. Δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Εδώ είπαν για το φόρεμα. Εγώ έτσι ντύνομαι. Λόγω κρίσης θα ντρεπόμαστε να ντυνόμαστε; Όταν είχα τα αγόραζα. Να τα πετάξω; Να τα κάψω»;

Τα σχόλια που έχουν ενοχλήσει την Κατερίνα Στανίση είναι εκείνα που κοροϊδεύουν το σενάριο της διαφήμισης... «Δεν κρατώ λαμπάδα. Κρατώ δώρα γιατί η νονά πάει και τα δώρα. Φανταστείτε τι κακία υπάρχει.. Απλώς δείχνουν ζήλια και την κακία τους ο καθένας. Κάποιοι από αυτούς νόμιζα ότι με συμπαθούσαν αλλά τελικά έπεσα έξω» απάντησε στους.. κακοπροαίρετους!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top