Ποιά ζώδια θα «τιμήσουν» το αρνί το Πάσχα;

Κάντε κλικ και διαβάστε το δικό σας και των καλεσμένων σας!

Ποιά ζώδια θα «τιμήσουν» το αρνί το Πάσχα;

Γράφει η Παρθένα Αστεριάδου​

Θα αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχουν τα ζώδια με τις διατροφικές συνήθειες και ειδικά με αυτές των εθίμων του Πάσχα… κι όμως έχουν! Δεν έχουν όλα τα ζώδια την ίδια επιθυμία και λαχτάρα για το σουβλιστό αρνί κι έπειτα από τη νηστεία το κάθε ζώδιο κάνει την «διατροφική» του ανάσταση με διαφορετικό τρόπο!

Τα ζώδια που θα τιμήσουν δεόντως τον οβελία είναι οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Τοξότες! Είναι αυτοί που θα τους βρείτε την Κυριακή του Πάσχα καθισμένους σε μεγάλα τραπέζια με όλες τις νοστιμιές! Θα φάνε αρνί, κοκορέτσι, όλων των ειδών τα κρεατικά αλλά και τα συνοδευτικά αυτών! Εννοείται πως θα απολαύσουν το πασχαλινό τραπέζι με το παραπάνω!

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι και οι Ιχθείς θα φάνε σχετικά λιτοδίαιτα! Δεν θα πέσουν με τα μούτρα στο αρνί… αλλά κάτι θα τσιμπήσουν!

Οι Δίδυμοι θα τσιμπάνε ότι είναι πιο γρήγορα έτοιμο, οι Παρθένοι είναι επιλεκτικοί και στο φαγητό και θα προτιμήσουν ότι είναι πιο στεγνό χωρίς πολλά λίπη, οι Ζυγοί θα προτιμήσουν ότι είναι πιο νόστιμο και θα φάνε λίγο απ’όλα.

Οι Υδροχόοι θα τσιμπολογήσουν όλα τα ορεκτικά, σαλάτες, πατάτες, τυροκαυτερές, φέτες ψωμιού με λάδι και ρίγανη στα κάρβουνα κτλ., ενώ οι Ιχθείς αν είναι στα κέφια τους θα φάνε τα πάντα… μέχρι και θαλασσινά τη μέρα του Πάσχα!

Οι Καρκίνοι, οι Λέοντες και οι Αιγόκεροι είναι ξεχωριστές κατηγορίες από μόνοι τους! Οι Καρκίνοι, ας πούμε θα φάνε οτιδήποτε αρκεί να το έχει φτιάξει η μαμά τους… να είναι σπιτικό δηλαδή και θα επιλέξουν να περάσουν αυτή τη μέρα με όλο τους το σόι πιθανότατα.

Οι Λέοντες είναι αυτοί που θα τους βλέπετε να τρέχουν πάνω κάτω για να περιποιηθούν τους καλ��σμένους τους ή που θα κάθονται ώρες πάνω από τη σούβλα για να επιμεληθούν οι ίδιοι το ψήσιμο του αρνιού και να δεχτούν επευφημίες για την εκπληκτική «δουλειά» τους! Αν δεν έχουν κουραστεί μέχρι το μεσημέρι… μπορεί να κάτσουν να φάνε με όρεξη στο πασχαλινό τραπέζι!

Τέλος, οι Αιγόκεροι θα είναι αυτοί που θα τους βλέπετε να τρώνε όλα τα υπόλοιπα κρεατικά, όπως παϊδάκια, μπιφτεκάκια, μπριζολάκια… εκτός από αρνί! Δεν θα φάνε πολύ… οπότε δεν θα πέσουν με τα μούτρα, εκεί που πέφτουν όλοι οι άλλοι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top