ΔΕΙΤΕ την Angelina Jolie, 16 χρονών να ποζάρει με εσώρουχα

Στη φόρα αδημοσίευτες φωτογραφίες της ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ την Angelina Jolie, 16 χρονών να ποζάρει με εσώρουχα

Μπορεί η Angelina Jolie να έχει πατήσει τα 37, να έχει έξι παιδιά και να θεωρείται μια από τις πιο γοητευτικές κυρίες του Hollywood, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει αρκετά από την εποχή που ήταν έφηβη και απόδειξη γι’ αυτό είναι οι άγνωστες φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν από όταν ήταν μόλις 16 χρονών και πόζαρε ως μοντέλο εσωρούχων.

angelina1.jpg

Τι έχει αλλάξει λοιπόν από εκείνη την εποχή; Πρώτο και κύριο το γεγονός ότι η Angie έχει χάσει υπερβολικά πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον τις ζουμερές καμπύλες της… νιότης της και αντίθετα να πρ��βάλλει μια αποστεωμένη φιγούρα που πολλές φορές έχει προκαλέσει την ανησυχία των θαυμαστών της.

angelian2.jpg

Επίσης, το στήθος της σαν να έχει μεγαλώσει μερικά νούμερα, ενώ πρέπει να κάνεις μεγάλο κόπο για να διακρίνεις την επιδερμίδα της, αφού έχει γεμίσει το σώμα της με τατουάζ.

Τώρα μάλιστα η Angie έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ωριμάσει, αφήνοντας πίσω της την… άγρια εφηβεία της. Και όταν λέμε άγρια το εννοούμε.

angelina3.jpg

Στα 14 της, της επιτράπηκε να συζήσει με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της φίλο στο σπίτι της μητέρας της στο Λος Άντζελες και αργότερα παράτησε τις σπουδές της στο Lee Strasberg Theatre Institute.

Αποξενωμένη από τον πατέρα της, υπέφερε από κατάθλιψη, όμως τελικά επέστρεψε στις σπουδές της και αποφοίτησε από το Beverly Hills High School.

angelina4.jpg
Σαν να μην έφταναν αυτά, είχε μια σχέση με το μοντέλο του Calvin Klein Jenny Shimizu και ως γνωστόν κυκλοφορούσε με το αίμα του πρώην συζύγου της Billy Bob Thorton, κρεμασμένο στο λαιμό της.

angelina5.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά, την τελευταία δεκαετία και με ένα Όσκαρ στα χέρια, η Angelina έχει μεταμορφωθεί σε μια πραγματική star που απολαμβάνει την ήρεμη, οικογενειακή της ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top