ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ: Ο Pattinson γλείφει τις μασχάλες της Stewart και όχι μόνο…

Μην δείτε το βίντεο αν είστε fan των celebrities του Hollywood!

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ: Ο Pattinson γλείφει τις μασχάλες της Stewart και όχι μόνο…

​Στις ταινίες λάμπουν, στην πραγματικότητα όμως..καμία σχέση!!

Πόσο ασχολούνται οι celebrities με την ατομική τους υγιεινή;;

Ο πιο sexy άντρας του πλανήτη, ο Robert Pattinson υποστηρίζει πως «δεν ασχολούμαι πολύ με την προσωπική μου υγιεινή. Έχω σταματήσει να λούζω τα μαλλιά μου εδώ και καιρό».

Η αγαπημένη του Kristen Stewart δηλώνει πως «όταν αγχώνομαι μυρίζω άσχημα. Λατρεύω τη μυρωδιά του Robert και εκείνος τη δική μου. Του αρέσει να γλείφει τις μασχάλες μου».

Η Adele λούζεται με νερό γιατί δε θέλει ούτε ζωγραφιστό να δει το σαμπουάν.

Η Julia Roberts τονίζει πως «τα μαλλιά μου δε λαδώνουν εύκολα και μπορεί να περάσουν και δυο εβδομάδες χωρίς να τα λούσω», ενώ δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό.

Ο κούκλος Brad Pitt έχει δώσει συμβουλή σε συνάδελφό του: «αν έχεις ιδρώσει δεν πειράζει..Πλύνε τις μασχάλες σου με ένα μωρομάντιλο. Το να είμαι παντρεμένος σημαίνει πως μπορώ να αερίζομαι και να τρώω παγωτό στο κρεβάτι».

Ακόμα, για τη Jennifer Aniston έχει ακουστεί από συνάδελφό της πως κάθε άντρας πο�� έπρεπε να την φιλήσει στην τηλεόραση ή στο σινεμά δεν ξέρουμε πως το κατάφερνε.

Μη νομίζετε πως η Jessica Simpson είναι πεντακάθαρη.. Δε βουρτσίζει τα δόντια της όλη την ώρα, ίσως τρεις φορές την εβδομάδα, είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Τέλος, η πανέμορφη Megan Fox πολύ συχνά ξεχνάει να τραβήξει το καζανάκι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top