Μαριάντα Πιερίδη: «Το pole dancing με έσωσε»!

Η τραγουδίστρια περιέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή του ατυχήματος

Μαριάντα Πιερίδη: «Το pole dancing με έσωσε»!

​Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και της εκπομπής «Μίλα» και μίλησε για το θαύμα που έγινε και σώθηκε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε καρέ καρέ το χρονικό του ατυχήματος.

«Πήγαινα στο συνεργείο για το καθιερωμένο service. Έπρεπε να πάω πρώτα στην τράπεζα να πάρω ��ρήματα για να πληρώσω. Ήταν μια το μεσημέρι και μόλις είχα βγει από το πάρκινγκ του σπιτιού μου. Κάνω αμέσως δεξιά και ξανά δεξιά. Στο επόμενο λοιπόν στενό, μέσα στη Γλυφάδα έγινε το ατύχημα. Δεν ξέρω πως έγινε.. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Στο στενάκι που βγήκα, η οδηγός είχε μεγάλη ορατότητα. Αν κοίταζε θα με είχε δει στα πέντε μέτρα που βρισκόμουν» είπε.

Και πρόσθεσε πως «κρατιόμουνα και το μόνο που πρόλαβα να πω είναι πότε θα σταματήσει. Φορούσα ζώνη αλλά χτύπαγα παντού. Τα πόδια μου είχαν φύγει στην άλλη πλευρά του συνοδηγού. Δεν άνοιξαν οι αερόσακοι γιατί χτυπήθηκα πλάι και πίσω. Νόμιζα ότι θα επαναφέρω το αυτοκίνητο. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ ούτε ελαφριά τον μπροστινό μου. Δεν έχω τρακάρει ποτέ. Ακούγοντας το μπαμ κρατούσα το τιμόνι και κρατήθηκα τόσο δυνατά που τώρα με τον γυμναστή μου προσπαθούμε να λύσουμε τους μυς στους ώμους».

Τι την έσωσε όμως; Όπως είπε η ίδια «την προηγούμενη μέρα είχα κάνει ένα "δυνατό" pole dancing και μου λέει ο γυμναστής μου αυτό πρέπει να με έσωσε»!

Ακόμα, μιλώντας για τη στιγμή του τροχαίου τόνισε πως «είχα βάλει και μια διάφανη μεμβράνη στα τζάμια γιατί παλιά με είχαν ληστέψει και έτσι δεν μπήκαν τα γυαλιά στο πρόσωπό μου. Όταν έσκασα ανάποδα κατάλαβα ότι είχα πρόβλημα στη μέση μου και δεν μπορούσα να κρατηθώ. Σύρθηκα με τους αγκώνες μέχρι έναν φράχτη και κάθισα εκεί και περίμενα. Δυο γιατροί που ήρθαν μου είπαν όλα καλά».


Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαριάντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top