Ποιος τραγουδιστής απειλεί να τουφεκίσει όποιον του κόψει το ρεύμα;

«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», λέει

Ποιος τραγουδιστής απειλεί να τουφεκίσει όποιον του κόψει το ρεύμα;

Προειδοποίηση στον οποιοδήποτε ανυποψίαστο υπάλληλο της ΔΕΗ τολμήσει να πάει να κόψει το ρεύμα στο σπίτι του έστειλε ο Νότης Σφακιανάκης μέσα από το πρωινό του MEGA.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν προτίθεται να πληρώσει το νέο χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και είπε χωρίς περιστροφές ότι όποιος πάει να του κόψει το ρεύμα θα τον… τουφεκίσει!!!!!

«Δεν έχουν δικαίωμα να σου κόψουν το ρεύμα. Είναι παράνομο. Θα πρέπει να αντισταθούμε. Απαγορεύεται να κόψουν το ρεύμα. Πώς θα κόψουν το ρεύμα για κάτι που δε χρωστάς;», ρώτησε οργισμένος ο Νότης τη Φαίη Σκορδά που τον κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια.

Βέβαια ο τραγουδιστής δεν αρκέστηκε μόνο στο να λέει ότι το χαράτσι είναι παράνομο.

Όοοοοχι, γιατί όταν τον ρώτησε η Φαίη τι θα κάνει αν κάποιος πάει και του το κόψει τώρα που δεν το πλήρωσε είπε:

«Θα τους τουφεκίσω!!!!! Αν έρθει να κόψει το ρεύμα και δεν καταλάβει αυτό που του λέω, ότι “άνθρωπέ μου μην τολμήσεις να κόψεις το ρεύμα του σπιτιού του δικού μου, που σε στείλανε οι στημένοι για να μου κόψεις το ρεύμα, για να με τρομάξετε γιατί θα σε τουφεκίσω” και δεν γυρίσει να φύγει και να μου πει και “γεια σου αδελφέ σ’ ευχαριστώ που αντιστέκεσαι και για μένα”, ε τι να κάνουμε τώρα… κάποιος πρέπει να την πληρώσει»!!!!!

Καταλάβατε; Ο Νότης δεν πληρώνει το χαράτσι, αλλά ο άτυχος ο υπάλληλος που θα επιχειρήσει να εκτελέσει την εντολή της ΔΕΗ θα την πληρώσει με τη ζωή του!!!

Παιδιά… ο Νότης πήρε τ’ όπλο του!!!

Δείτε τι δήλωσε στο Πρωινό mou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top