Ερωτευμένη με τη Μύκονο δηλώνει η Kim Kardashian

Υποσχέθηκε να επιστρέψει μόλις γεννήσει

Ερωτευμένη με τη Μύκονο δηλώνει η Kim Kardashian

Απόρθητο φρούριο είναι τις τελευταίες μέρες η βίλα Semeli στην Αλεομάνδρα της Μυκόνου, όπου έχουν στρατοπεδεύσει η οικογένεια Kardashian και ένα πολυπληθές τηλεοπτικό συνεργείο.

kardashian1.jpg

Οι αδελφές Kardashian έχουν ξετρελαθεί από το απίστευτο τοπίο, το λευκό των Κυκλάδων και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και δηλώνουν πλέον ερωτευμένες με τη Μύκονο και την Ελλάδα.

Πρώτη και καλύτερη η εγκυμονούσα Kim, που μπορεί να μην ακολουθεί τις αδελφές της στα extreme sports, αλλά χαλαρώνει ατενίζοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

kardashian2.jpg

«Η Ελλάδα μου αρέσει πάρα πολύ. Ότι έχω δει μέχρι τώρα στη Μύκονο είναι εκπληκτικό. Πραγματικά, λάτρεψα το ηλιοβασίλεμα από τη βίλα, όπου μένουμε. Σίγουρα θα έρθω ξανά μόλις γεννήσω», είπε η Kim, ενώ η μητέρα της Kris έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό.

kardashian3.jpg

«Είμαι ενθουσιασμένη. Όλα είναι τέλεια. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα για την φιλοξενία. Η Μύκονος έχει φοβερή ενέργεια. ��η λατρέψαμε όλη η οικογένεια. Ο ήλιος, η θάλασσα, το φαγητό είναι μοναδικά. Είναι πραγματικά τέλεια και χαιρόμαστε τον τόπο σας», είπε.

kardashian5.jpg
Την ώρα μάλιστα που η Kim και η Kris έκαναν γυρίσματα για το reality «Keeping up with the Kardashians», η Kourtney και η Khloe απολάμβαναν για μια ακόμα φορά την καταπληκτική θάλασσα.

kardashian6.jpg

Μάλιστα οι δύο αδελφές επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό και βγήκαν τα ανοιχτά για να κάνουν scuba diving και να θαυμάσουν και τις ομορφιές του βυθού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top