Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σταρ Ελλάς που εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Την Τρίτη θα δικαστεί στο αυτόφωρο

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σταρ Ελλάς που εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας
Την Τρίτη το πρωί θα δικαστεί στο αυτόφωρο η πρώην Σταρ Ελλάς που συνελήφθη μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο από ��στυνομικούς της ΕΚΑΜ. Η ίδια υποστηρίζει ότι βρέθηκε μπλεγμένη στην υπόθεση χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό.

«Η εντολεύς μου βρέθηκε στο σπίτι αυτό στο οποίο έγινε η σύλληψη όπου επισκέφτηκε την εγκυμονούσα αδελφή της η οποία διαμένει εκεί. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία το οποίο κατηγορείται.» δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η πρώην σταρ Ελλάς αμέσως μετά τον τίτλο που κατέκτησε αποσύρθηκε από τα φωτά της δημοσιότητας και έχει κρατήσει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

«Εννοείται ότι είναι σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρέθηκε μπλεγμένη σε μια ιστορία τη στιγμή που δεν το περίμενε. Βρέθηκε στο λάθος τόπο, την λάθος ώρα.» συμπλήρωσε εντωμεταξύ ο δικηγόρος της

Μαζί με την πρώην Σταρ Ελλάς κρατείται και ο σύντροφος της, ένας πρωταθλητής πυγμαχίας που ήταν στο διαμέρισμα και δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό όταν εισέβαλλαν οι αστυνομικοί.

Στην Ασφάλεια Πάτρας κρατείται και ο 30χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε έναν 38χρονο καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για την δολοφονία του αδελφού του και ενός ακόμα αθλητή έξω από μπαρ της πόλης.

«Θα αναλάβει και τις ευθύνες που του αναλογούν. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν υπήρχε απολύτως καμία προμελέτη στη συμπεριφορά του και βεβαίως το σε ποια ειδικότερα ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση βρισκόταν τη στιγμή του περιστατικού όταν είδε τυχαία μπροστά του αυτούς που ο ίδιος θεωρεί ανάμεσα στους υπαίτιους για την εν ψυχρώ εκτέλεση του αδελφού του αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα αντιμετωπιστεί από το αρμόδιο δικαστήριο» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισής του κύριος Κεχαγιόγλου.

Ο 30χρονος θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις την Τρίτη όταν θα απολογηθεί στον ανακριτή Πάτρας. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top