Ποια τραγουδίστρια έκανε striptease πάνω στη σκηνή;

Τα πέταξε ΟΛΑ έξω& έμεινε topless κατά τη διάρκεια συναυλίας

Ποια τραγουδίστρια έκανε striptease πάνω στη σκηνή;
Δεν λέει να ησυχάσει η Courtney Love. Στα 47 της, όχι μόνο δεν έχει σοβαρευτεί, αλλά συνεχίζει να έχει τη συμπεριφορά που είχε στα 20 της χρόνια!

Η χήρα του Kurt Cobain, έδωσε συναυλία στο φεστ��βάλ τεχνών του Sao Paolo της Βραζιλίας, μόνο που δεν έμεινε στα φωνητικά της προσόντα.

Είπε να τους δώσει και το κάτι παραπάνω. Τα πέταξε όλα έξω λοιπόν και έμεινε topless στη σκηνή, έτσι για να θαυμάσουν τα κάλλη της οι θαυμαστές της.
Το έκανε όμως αργά και… βασανιστικά. Όχι μια κι έξω. Πρώτα λοιπόν, πέταξε από πάνω της το άσπρο T-Shirt που φορούσε. Έπειτα, έβγαλε και το μαύρο της σουτιέν, με αποτέλεσμα να μείνει ημίγυμνη και με το στήθος φόρα παρτίδα στη σκηνή.

Εντύπωση πάντως, προκάλεσαν τα πολλαπλά τατουάζ που είχε στο σώμα της, αλλά και τα καλογυμνασμένα της μπράτσα από τα οποία διαγράφονταν οι μυς της την ώρα που έπαιζε κιθάρα.
Μην σοκαριστείτε πάντως, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Courtney Love συμπεριφέρεται έτσι.

Η καλλιτέχνης μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους προκλητικές συμπεριφορές, καθώς στο παρελθόν έχει εμφανιστεί τσιτσίδι μπροστά σε δημοσιογράφο των «New York Times», ενώ έχει σοκάρει και τον David Letterman με παρόμοιου τύπου συμπεριφορές.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top