Ο. Μεταξάς: «Για ένα χρόνο κλείστηκα σπίτι και δεν ήθελα να δω κανέναν»

Έχει πέσει ο ηθοποιός στα πατώματα για μια γυναίκα

Ο. Μεταξάς: «Για ένα χρόνο κλείστηκα σπίτι και δεν ήθελα να δω κανέναν»
Για τις δυσκολίες της ζωή του, τις σχέσεις, την μοναξιά αλλά και τη συντροφικότητα μίλησε ο Όθωνας Μεταξάς σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Είμαι τόσο μοναχικός, όσο και συντροφικός. Ζω αυτή την αντίφαση. Θα σας απαντήσω μ' αυτό που λέει ο Άμλετ: «Είμαι κακός γιατί είμαι καλός». Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος πρέπει να έχει και το αντίθετό του μέσα του για να ισορροπήσει» εξηγεί ο Όθωνας Μεταξάς σε συνέντευξή του.

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ήταν όταν κλείστηκε στον εαυτό του για ένα χρόνο και δεν ήθελε να δει κανέναν. «Επαναπροσδιόρισα τις ανάγκες μου, τις επιθυμίες μου, είδα το παρελθόν μου, ανέλυσα το χαρακτήρα μου, τα θέλω μου».

Όπως παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός από μικρό παιδί ποτέ δεν ήταν υπερ- κοινωνικός. «Ήμουν πάντοτε των ουσιαστικών επαφών. Δεν μου άρεσε ο συγχρωτισμός με πολύ κόσμο και το ξόδεμα. Δεν με εξέφραζε».

Έχει υπάρξει έρμαιο του πάθους του αλλά όχι για μεγάλο διάστημα γιατί θα ήταν αυτοκαταστροφικό. «Προκαλούσα μεγάλες εντάσεις που ήταν ψυχοφθόρες. Έχω αφεθεί όμως να ταλαιπ��ρηθώ από έναν έρωτα» παραδέχεται.

Όσο για το αν έχει πέσει τα πατώματα για μία γυναίκα σημειώνει: «Οκ. Δεν έσπασα και τα πλακάκια. Αν δεν το πάθεις και δεν το κάνεις και στον άλλο, δεν έχει νόημα η ζωή». Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top