Πάει Κένυα για... γιατρός ο Κώστας Καραφώτης!

Γιατί πήγε σε ψυχολόγο ο νεαρός τραγουδιστής;

Πάει Κένυα για... γιατρός ο Κώστας Καραφώτης!

Τις βαλίτσες του για... Κένυα φτιάχνει ο Κώστας Καραφώτης! Όχι, δεν πάει για κάποιο extraδάκι, αλλά για να υπηρετήσει αφιλοκερδώς ως γιατρός! Παράλληλα, ο τραγουδιστής παραδέχεται για πρώτη φορά πως είναι δεσμευμένος!

«Έχω δώσει θετική απάντηση στην οργάνωση “Γιατροί Του Κόσμου”, για να πάω ως γιατρός στην Κένυα. Όποτε το επιτρέψουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου και έχω κενό, θα πάω», λέει ο τραγουδιστής.

Μην νομίζεις ότι μόνο το μικρόφωνο πιάνει ο Κώστας... Έχει και πτυχίο στην Ιατρική, αν δεν το γνωρίζεις ήδη: «το έχω, αλλά δεν έχω εξασκήσει την Ιατρική. Και, φυσικά, μιλάμε για ένα λειτούργημα. Δεν μπορείς ξαφνικά να πεις “ναι, θα συνεχίσω να είμαι γιατρός”. Απαιτεί, όπως και η μουσική, καθημερινή αφοσίωση και δουλειά. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές».

«Έχω πληρώσει πια την δημοσιότητα της προσωπικής μου ζωής», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο.

Αφορμή για τις επισκέψεις στάθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την αϋπνία: «υπήρχε μία περίοδος το 2009 που είχα τρομερά προβλήματα ύπνου. Αυτή ήταν η αιτιία και η αφορμή... Πήγαινα στον ψυχολόγο για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι να απαντήσω στα δικά μου ερωτήματα. Και ��ε κάθε συνεδρία, όχι μόνο σου δίνονται απαντήσεις, αλλά σου γεννούνται και νέα ερωτήματα», αναφέρει.

«Είμαι καλά και, ναι, είμαι ερωτευμένος! Δεν είμαι, βέβαια, κλεισμένος σε κάποιο μοναστήρι», λέει, τέλος, ο Κώστας και επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τις φήμες που τον θέλουν να έχει σταθερή σχέση εδώ και αρκετούς μήνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top