Ν. Βέρτης: «Περιμένω τη γυναίκα που θα μου βάλει το… λουρί»

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στην παρουσίαση του νέου δίσκου

Ν. Βέρτης: «Περιμένω τη γυναίκα που θα μου βάλει το… λουρί»

Το καινούργιο του cd με τίτλο «Προτάσεις» παρουσίασε χθες το βράδυ ο Νίκος Βέρτης και αυτός ήταν κι ένας λόγος παραπάνω για να έχει τα κέφια του.

vertis1.jpg

Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει κάψει τις καρδιές πολλών γυναικών, αποκάλυψε ότι προς το παρόν είναι solo, αλλά είναι ανοιχτός στον… έρωτα.

vertis2.jpg

«Είμαι μικρός ακόμα για γάμο. Αυτή την περίοδο ρίχνω περισσότερο βάρος στα προσωπικά μου, αλλά όταν προκύψει κάτι που θα έχει τη δύναμη να με τραβήξει από εκεί, να μου βάλει ένα λουρί στο λαιμό και να με τραβήξει, θα φύγω», είπε.

vertis3.jpg

Εκεί ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του και όπως αποκάλυψε αγαπάει πολύ τον Νίκο Βέρτη.

vertis14.jpg

«Είμαι εδώ για τον Νικολάκη, τον οποίο αγαπώ πολύ. Έχω τη γνώμη ότι θα συνεχίσει το ελληνικό τραγούδι. Είναι από τους πολύ σπουδαίους τραγουδιστές κατά την άποψή μου», είπε.

Τον Νίκο Βέρτη τίμησε και ο Νίκος Βουρλιώτης μαζί με τη σύζυγό του, ο οποίος δεν αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ. Νταλάρα, ότι τα μπουζούκια είναι fast food.

vertis15.jpg

«Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια σχήματα που μπορεί όντως να είναι προχειροφτιαγμένα, αλλά υπάρχουν σίγουρα και σχήματα που έχουν πολλή δουλειά και υπάρχει και αισθητική και κοινό», είπε.

vertis4.jpg

Στην παρουσίαση του cd του Νίκου Βέρτη, είδαμε επίσης την Ελευθερία Ελευθερίου με τον καλό της Ανδρέα Γεωργίου

vertis9.jpg

… τον Θέμη Γεωργαντά

vertis8.jpg

… την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Ράνια Κωστάκη...

vertis6.jpg

την Τάμτα

vertis5.jpg
… και την Μαρία Ιακώβου.

vertis7.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top