Τζιόβας: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο»

Παπουτσάκη: «Την απιστία δεν την συγχωρώ»

Τζιόβας: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο»

Μπερδεμένα τα πράγματα στον χωρισμό της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα…�� Από την μία βγαίνει ο Ορέστης και λέει ότι δεν υπήρξε τρότο πρόσωπο και από την άλλη η ηθοποιός μέσω του περιβάλλοντός της κάνει ξεκάθαρο ότι την απιστία δεν την συγχωρεί.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος δηλώνει πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση του και ότι για τα όσα ακούστηκαν ότι τους χώρισε ο Πέτρος Λαγούτης δεν ισχύουν.


Επίσης για άλλη μια φορά είπε πως αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη του χωρισμού ενώ τονίζει πως και οι δυο τους είναι πολύ στεναχωρημένοι με το τέλος της σχέσης τους. Εν τω μεταξύ παραδέχεται ότι έπαψε να είναι εκεί για εκείνη.


Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της Real Life, αναφέρει πως η Κατερίνα Παπουτσάκη στους στενούς της συνεργάτες δηλώνει πως «Την απιστία δεν μπορώ να την συγχωρήσω. Ήρθε η στιγμή να αλλάξω κεφάλαιο στην ζωή μου. Δεν μπορώ να πληγωθώ άλλο. Εγώ στις σχέσεις μου είμαι αποκλειστικά εκεί».


Μάλιστα φίλοι της ηθοποιού, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, λένε πως η Κατερίνα είναι ευαίσθητος και απρόβλεπτος άνθρωπος, όμως μια επανασύνδεση με τον Ορέστη φαντάζει δύσκολο σενάριο.


Ας μας πουν τελικά τί συμβαίνει... Μπερδευτήκαμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top