Νεσχάν Μουλαζίμ: Μόνιμη κάτοικος Μυτιλήνης για χάρη του έρωτα

Τα παράτησε όλα και ακολούθησε τον καλό της

Νεσχάν Μουλαζίμ: Μόνιμη κάτοικος Μυτιλήνης για χάρη του έρωτα

Η Νεσχάν Μουλαζίμ τα παράτησε όλα στην Αθήνα και εγκαταστάθηκε πλέον μόνιμα στη Μυτιλήνη, όπου αγωνίζεται με την ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής ο αγαπημένος της Γιάννης Σιδεράκης.

Οι δυο τους βρήκαν ένα όμορφο σπίτι και ζουν τον έρωτά τους, απολαμβάνοντας και την αγάπη των ντόπιων.

Η Νεσχάν απολαμβάνει στο έπακρο τη συγκατοίκηση με τον καλό της και καθημερινά πηγαίνει στην αγορά για τα καθημερινά ψώνια, ώστε να μαγειρέψει για τον Γιάννη της.

Το γνωστό μοντέλο μάλιστα πηγαίνει και καμαρώνει τον σύντροφό της σε κάθε αγώνα που δίνει με την ομάδα του, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φιλάθλων.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του νησιού που έκαναν τη Νεσχάν να μην το σκεφτεί δεύτερη φορά για τη μετακόμιση ήταν και το γεγονός ότι η Μυτιλήνη είναι πολύ κοντά στην πατρίδα της και υπάρχει καθημερινή σύνδεση με καΐκι στο Αϊβαλί.

«Στη Μυτιλήνη θα μείνουμε για λίγους μήνες, ώσπου να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του συντρόφου μου το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Εξάλλου τα τελευταία καλοκαίρια τα περνάω στη Μύκονο, λόγω της εταιρείας concierge services που διατηρώ εκεί και πάει πολύ καλά. Δεν αποκλείεται να κάνω κάτι παρόμοιο και στη Μυτιλήνη», είπε.

Δεν κρύβει άλλωστε ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα της.

«Επειδή η γιαγιά μου με μεγάλωσε, τα ελληνικά ήταν πολύ οικεία σε μένα, παρά το ότι δεν τα μιλούσα. Στην Τουρκία γεννήθηκα, στην Τουρκία μεγάλωσα και αυτή θα είναι η πατρίδα μου για πάντα. Από την άλλη, στην Ελλάδα περνάω καταπληκτικά. Όλοι μου έχουν φερθεί άψογα και νομίζω ότι δε θα φύγω ποτέ από εδώ. Είναι η δεύτερη πατρίδα μου», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top