«Ποδαρικό» με παστίτσιο και μουσακά στις Kardashians!

Φωτό από την άφιξή τους στη Μύκονο – τι έκαναν τις πρώτες ώρες

«Ποδαρικό» με παστίτσιο και μουσακά στις Kardashians!

Με «κοινό» αεροπλάνο και όχι με τζετ κατέφτασαν στη Μύκονο το απόγευμα της Πέμπτης οι Kardashians και... ολοταχώς για μουσακά και παστίτσιο πήγαν!

Η άφιξη της celebrito-οικογένειας έγινε γύρω στις 19:30, ενώ στην πίστα το�� αεροδρομίου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος του νησιού. Αφού επιβιβάστηκαν σε τζιπ με φιμέ τζάμια, οι Kardashians αναχώρησαν για τις βίλες όπου θα διαμένουν, στην περιοχή της Αλεομάνδρας.

kardashians2.jpg

Με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, ζήτησαν μουσακά και πατσίτσιο από τον σεφ που έχουν «κλείσει», ο οποίος μας είναι ιδιαίτερα γνωστός και την χειμερινή σεζόν εργαζόταν σε ένα από τα πιο «in» σαλέ της Αράχωβας.

kardashians3.jpg

Για να μην... στουπώσουν από την μπεσαμέλ, οι Kardashians έχουν ζητήσει επίσης ψαράκι και φρέσκα φρούτα, ενώ «πονοκέφαλο» αποτελεί το πώς θα χωρέσουν όλοι τους στην κουζίνα, αφού ο χώρος τους είναι περιορισμένος.

kardashians4.jpg

Στην υπηρεσία της οικογένειας έχουν τεθεί και τέσσερις καμαριέρες, ενώ μαζί τους έχουν και γιατρό, μιας και η Kim διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παράλληλα, έχουν ζητήσει από το Κέντρο Υγείας να είναι σε επιφυλακή μην τυχόν συμβεί κάποιο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, οι Kardashians θα κάνουν γύρισμα για το ριάλιτί τους σε θαλαμηγό, ενώ πλάνα τους θα μαγνητοσκοπηθούν σε παραλίες και καταστήματα της Μυκόνου.

kardashians5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top