Blake Lively-Ryan Reynolds: ετοιμάζονται να… συγκατοικήσουν!

Και είναι μόλις ΕΝΑ μήνα μαζί…

Blake Lively-Ryan Reynolds: ετοιμάζονται να… συγκατοικήσουν!
Κι άλλοι αγαπήσανε, αλλά δεν έκαναν έτσι! Για την Blake Lively και τον Ryan Reynolds μιλάμε φυσικά, οι οποίοι εδώ και ένα μήνα έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Στην κυριολεξία.

Η πρώην του Leonardo Di Caprio, με το που χώρισε με τον Χολυγουντιανό σταρ, έπεσε στην αγκαλιά του συναδέλφου του και πρώην της Scarlet Johansson, Ryan Reynolds.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι μόλις ένα μήνα μαζί, αλλά που τους χάνεις, που τους βρίσκεις, όλο στο διαμέρισμα του 35χρονου ηθοποιού στη Βοστόνη τη βγάζουν.

Και για να μην τους φάνε οι μετακινήσεις, τώρα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν! Ναι. Καλά διαβάσατε. Τι κι αν μετρούν 30 μέρες μαζί; ψάχνουν διαμέρισμα να στεγάσουν τον έρωτα τους.
Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, οι δυο τους θέλουν ν΄αγοράσουν ένα διαμέρισμα 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μanhattan.

Το εν λόγω κτίριο, βρίσκεται ανάμεσα στο ιστορικό κτίριο Flatiron και στο Empire State, με θέα το πίσω μέρος της Madison Square.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να ρωτάνε για το εν λόγω διαμέρισμα, «η Blake έφυγε πρώτη από το κτίριο.Φορούσε ψηλοτάκουνες μπότες με τζιν και παλτό, και καπέλο για κάλυψη».

Το 25χρονο «Gossip Girl», μπήκε πρώτη σε ταξί το οποίο την περίμενε, και λίγο αργότερα, ακολούθησε και ο αγαπημένος της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top