ΔΕΣ: ο 23χρονος φαβορί για τις «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»

Πήρε τον ρόλο από τα «μεγάλα» ονόματα ο Alex Pettyfer;

ΔΕΣ: ο 23χρονος φαβορί για τις «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»

Ένας 23χρονος Βρετανός ηθοποιός φαίνεται πως «έφαγε» όλα τα «μεγάλα» ονόματα που ήθελαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»!

Ο Alex Pettyfer -που, ομολογουμένως, είναι σέξι- και τον απολαύσαμε να... γδύνεται στο «Magic Mike», λέγεται πως έκανε ήδη το πρώτο δοκιμαστικό για τον ρόλο του Christian Grey!

pettyfer.jpgpettyfer1.jpg

Επικαλούμενα πηγές από την παραγωγή της ταινίας, που θα σκηνοθετήσει ο Gus Van Sant, δημοσιεύματα λένε πως ο 23χρονος γύρισε τη σκηνή όπου η Anastasia Steele χάνει την παρθενιά της. Βέβαια, το όνομα της παρτενέρ δεν έγινε γνωστό...

Παιδί χωρισμένων γονιών, γεννημένος στο ζώδιο του Κριού, ο Alex είχε την πρώτη του επαφή με την δημοσιότητα ως μοντέλο παιδικών ρούχων, όταν ήταν 7 ετών. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στην ηλικία των 13, ενώ στα 15 του έπαιξε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο (στο «Άλεξ Ράιντερ: Μυστική Αποστολή», με τους Mickey Rourke και Bill Nighy).

Τον ρόλο του υπερσεξουαλικού κ. Grey «πολιορκούσαν» αρκετά «μεγάλα» ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Zac Efron, o Ryan Gosling και ο Ian Somerhalder. Το αν ο Alex είναι τελικά ο εκλεκτός... δεν μένει παρά να το μάθουμε και από επίσημα χείλη!

pettyfer2.jpgpettyfer3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top