Γ. Καπουτζίδης: «Με τον Μουτσινά και την Ηλιάκη μας χωρίζουν έτη φωτός»

Επιμένει ο ηθοποιός ότι δε θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί τους

Γ. Καπουτζίδης: «Με τον Μουτσινά και την Ηλιάκη μας χωρίζουν έτη φωτός»

Μην του μιλάτε του Γιώργου Καπουτζίδη για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά. Δεν μπορεί σ��ς λέει ο άνθρωπος να συνεργαστεί μαζί τους γιατί τους χωρίζουν έτη φωτός.

«Πολλή κουβέντα έγινε για τα όσα είπα και πολλοί είπαν ότι κακώς έκανα και εξέφρασα την άποψή μου. Δεν είπα τίποτα κακό. Δεν αισθάνομαι ότι είπα κάτι κακό. Αισθάνομαι ότι ήμουν φοβερά ευγενής και ειλικρινής», είπε ο ηθοποιός.

Μάλιστα επειδή πολλά ακούστηκαν, είπε να δώσει ο Χριστιανός και τις διευκρινίσεις του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

«Δε θα συνεργαζόμουν με έναν άνθρωπο όχι γιατί δεν το εκτιμώ ή γιατί δεν μου αρέσει, αλλά γιατί πολύ απλά αισθάνομαι ότι δεν ταιριάζω».

Μάλιστα τόνισε ότι μπορεί με ένα άνθρωπο που εκτιμά να μην ταιριάξει στη δουλειά, ξεκαθαρίζοντας ότι αρκετές φορές έχει γελάσει με πράγματα που έχουν πει ο Ν. Μουτσινάς και η Μ. Ηλιάκη στην εκπομπή τους.

«Έχω γελάσει πολλές φορές με τα αστεία τους. Δεν είναι το θέμα αν μου αρέσει ή αν δε μου αρέσει. Το θέμα είναι ότι αισθάνομαι ότι έχουμε μία νοοτροπία, μία στάση απέναντι στα πράγματα, απέναντι στους ανθρώπους, μία συμπεριφορά τελείως διαφορετική. Απέχουμε θεωρώ έτη φωτός. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω», είπε.

Πάντως για το Νίκο Μουτσινά είπε ότι εκτιμά πολύ τη θεατρική του προσωπικότητα και του βγάζει το καπέλο που στρώθηκε και έγραψε δύο θεατρικά έργα που είχαν επιτυχία. Για την Μαρία Ηλιάκη πάλι δεν βρήκε κάτι θετικό για να πει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top