Σήμερα η «ισχυρή» Έκλειψη Σελήνης με Πανσέληνο στον Σκορπιό!

Κάντε κλικ και διαβάστε πως θα σας επηρεάσει!

​Η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 25 Απριλίου και ώρα 22:57 και γίνεται στις 5ο του ζωδίου του Σκορπιού. Η αποψινή πανσέληνος και η μερική σεληνιακή έκλειψη θα είναι ορατή σε μεγάλες περιοχές της ανατολικής Ευρώπης (και στην Ελλάδα), της Αφρικής, της κεντρικής Ασίας και της δυτικής Αυστραλίας.
Ο άξονας που επηρεάζεται άμεσα από το σημερινό φαινόμενο είναι αυτός Σκορπιού-Ταύρου, αλλά άμεσα επηρεάζονται και όλα τα ζώδια που ανήκουν στον Σταθερό Σταυρό - Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.
Η έκλειψη πραγματοποιείται με δυνατές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Άρη, γεγονός που κάνει την επιρροή της πιο ισχυρή και πιο βαθιά… σε επίπεδο συναισθήματος.
Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού σχετίζεται με την ασφάλειά μας την υλική και συναισθηματική, τα αποκτήματά μας και τις αξίες μας. Αυτά βάλλονται κυρίως με αυτήν την έκλειψη αλλά και το αίσθημα της ασφάλειας δηλαδή το πόσο σίγουροι νιώθουμε στις προσωπικές μας σχέσεις και στο επαγγελματικό περιβάλλον.
Με απλά λόγια η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και βαθιά θαμμένα συναισθήματα, ενώ ο Ήλιος στον Ταύρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι αναζητά την ασφάλεια, την σταθερή οικονομική κατάσταση και τις ισορροπημένες διαπροσωπικές σχέσεις.
Προσοχή: Η επιρροή της έκλειψης κρατά τουλάχιστον μέχρι τις 10 Μαΐου, που έχουμε την επόμενη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, ενώ ένας πλανήτης του γενέθλιου ωροσκοπίου σας που συμπίπτει στις μοίρες της έκλειψης έχει εξίσου την ίδια επιρροή ακόμη κι αν δεν ανήκετε σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια.
Για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς- οι Παρθένοι είναι αυτοί που δέχονται θετική όψη από την έκλειψη στο Σκορπιό. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες επηρεάζονται στον τομέα της υγείας και της εργασίας και καλό θα ήταν να δείξουν προσοχή. Οι Ιχθείς ανανεώνονται πλήρως με αυτήν την έκλειψη και ίσως πραγματοποιούν και ένα σημαντικό ταξίδι.
Από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού –Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι – οι Αιγόκεροι είναι οι τυχεροί γι΄αυτήν την έκλειψη, αφού όχι απλά την περνούν ανώδυνα αλλά αντιθέτως είναι πάρα πολύ καλά!!! Οι Καρκίνοι να προσέξετε σχέσεις και συνεργασί��ς, ενώ οι Κριοί και οι Ζυγοί να προσέξετε τα έξοδα σας, αφού τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο!
Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top