Νέα κόντρα: Γιώργος Μαργαρίτης εναντίον Αγάθωνα!

Με... πενιά και μπαγλαμά πέφτουνε τα «καρφιά»

Νέα κόντρα: Γιώργος Μαργαρίτης εναντίον Αγάθωνα!

Κι εκεί που λέγαμε πως ηρεμήσαμε με τα «σκυλάκια» και τις «μαϊμούδες» του Ζαφείρη Μελά και του Αγάθωνα, έρχεται ο Γιώργος Μαργαρίτης και ανοίγει νέο μέτωπο με τον ρεμπέτη που μας εκπροσωπεί στη φετινή Eurovision!

«Τα παιδιά είναι νέα, με ευχαρίστηση τους βλέπω για την Eurovision, που είναι διαγωνισμός ταλέντων για νέους ανθρώπους. Όσοι πήγανε και ήταν μιας άλλης ηλικίας έφαγαν τα μούτρα τους», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής, προσθέτοντας πως δεν εννοεί σώνει και ντε τον Αγάθωνα!

Βέεεεβαια! Εκτός από τον Αγάθωνα, μιας άλλης ηλικίας είναι και η... Bonnie Tyler που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο – λες να εννοούσε αυτήν ο Μαργαρίτης;

«Αυτό που κάνει ο Αγάθωνας το κάνει πολύ καλά... Έξω από τα δόντια τα λέει πολύ καλά. Μέσα από τα δόντια τι λέει; Τίποτα!», συνέχισε ο λαϊκός τραγουδιστής, ολοκληρώνοντας το «κάρφωμα» με πενιά και μπαγλαμά!!

Αυτό τον καιρό, ο Γιώργος Μαργαρίτης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» (αυτό το Σάββατο), ενώ ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά, στην οποία, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται με τον Λάκη Παπαδόπουλου και τον Κυριάκο Ντούμο.

Δες το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με τις δηλώσεις του Γιώργου Μαργαρίτη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top