Χρήστος Δάντης: Παντρεύεται για τέταρτη φορά!

Πότε ντύνεται ΠΑΛΙ γαμπρός;

Χρήστος Δάντης: Παντρεύεται για τέταρτη φορά!

Μια «ανάσα» από την έκδοσή του βρίσκεται το διαζύγιο του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου, πράγμα που του δίνει πλέον όλο το περιθώριο να ντυθεί και πάλι γαμπρός.

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Star, σχεδιάζει καλώς εχόντων των πραγμάτων, να ξαναπαντρευτεί την αγαπημένη του Τζένη Βουτσίνου το ερχόμενο καλοκαίρι. «Ο γάμος μας θα γίνει σύντομα, πιστεύω το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά.

O Χρήστος και η Τζένη σκόπευαν να κάνουν τον γάμο τους το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με την βάφτιση της κόρης τους, κάτι τέτοιο όμως δεν στάθηκε εφικτό καθώς το θέμα του διαζυγίου του δεν είχε λήξει, τουλάχιστον τυπικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 28 Νοεμβρίου θα «πέσουν» και οι δεύτερες υπογραφές στο διαζύγιό του, ανοίγοντάς του πλέον τον δρόμο να ξαναφτιάξει την ζωή του. Άλλωστε, οι διαφορές με την πρώην σύζυγό του ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί, ενώ ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει πλέον απολύτως κανένα πρόβλημα σε οποιαδήποτε διαδικασία σχετίζεται με εκείνη.

Ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Αν και η αγαπημένη του Τζένη ήταν στο σπίτι με την 10 μηνών κόρη τους, το μυαλό του ήταν συνεχώς στις δύο γυναίκες της ζωής του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι για την κόρη του έχει γράψει ΚΑΙ τραγούδι!!! «Θα το ακούσετε και μάλιστα σύντομα», κατέληξε.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος για τον τραγουδιστή, ο οποίος έχει κάνει ήδη δύο θρησκευτικούς με την Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη αντίστοιχα και έναν πολιτικό με την Φλώρα Θεοδώρου.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top