Η Ολυμπίου μιλάει για τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη

Ποια τα σχέδια της για γάμο και οικογένεια;

​Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Δέσποινα Ολυμπίου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Τι λέει για το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας

«Είμαι άνθρωπος που ζει την κάθε στιγμή της ζωής του σαν να είναι η τελευταία. Δεν κάνω σχέδια. Το μόνο πράγμα που προγραμματίζω είναι το αύριο για να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Η ζωή μου όμως είναι το τώρα κι ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί αβίαστα, χωρίς να θέτω προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα».

Θεωρεί ότι η σχέση της με τον Χατζηγιάννη της έχει κοστίσει;;

«Όλα έχουν έναν λόγο ύπαρξης, ένα όφελος κι ένα κόστος. Έχω καταλάβει πως η δύναμη κρύβεται στην ευλυγισία και όχι στη σκληρότητα. Ας είμαστε όλοι καλά, να ζήσουμε όπως μπορούμε καλύτερα, γιατί μόνο αυτό έχουμε. Πέρασαν αρκετά χρόνια από τον χωρισμό μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχω προχωρήσει στη ζωή μου και μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι καμιά φορά το φορτίο της ίδιας της σχέσης είναι πιο βαρύ από τον χωρισμό που ακολουθεί…».

Η απόφαση της να συμμετάσχει στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο

«Η πρόταση έγινε από τον Ανδρέα Γεωργαλλή που είναι και ο συνθέτης του τραγουδιού. Πέρα από αυτό μου άρεσαν πολύ οι στίχοι που έγραψε ο Ζήνωντας Ζηντίλης όπως και η μελωδία. Ο διαγωνισμός αυτός είναι ένα πολύ όμορφο μουσικό γεγονός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top