Ποιος ηθοποιός ανταλλάσει καυτά φιλιά με καστανή γυναίκα;

Εκδηλώθηκαν στη μέση του δρόμου χωρίς να τους νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ

Ποιος ηθοποιός ανταλλάσει καυτά φιλιά με καστανή γυναίκα;
Πολύ… ερωτιάρης μας βγήκε ο Μel Gibson! O διάσημος ηθοποιός, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την μητέρα του παιδιού του Oksana Grigorieva, φαίνεται πως ψάχνει αλλού παρηγοριά.

Όχι σε μια, αλλά σε πολλές αγκαλιές! Στα 55 του χρόνια, ο Gibson μετρά πολλές γυναίκες. Μετά λοιπόν την Grigorieva, οι φήμες τον θέλουν να έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, από το σύντομο ειδύλλιο του με μια σταρ των realities.
Καρφάκι δεν του καίγεται όμως του διάσημου ηθοποιού, που γι΄αυτή την περίοδο, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας νεαρής καστανής και άκρως γοητευτικής γυναίκας, με αναλογίες μοντέλου!

Οι δυο τους, εθεάθησαν την περασμένη Τετάρτη, να βγαίνουν από ξενοδοχείο του Beverly Hills, όπου νωρίτερα, είχαν πιει τα κρασάκια τους και είχαν δειπνήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ηθοποιός ξόδεψε μια περιουσία, με γεύματα τριών διαφορετικών πιάτων, αλλά και με μια ποικιλία πανάκριβων κρασιών, όλα για χατίρι της καλής του.

Από το ξενοδοχείο αποχώρησαν γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ επέλεξαν να βγουν από την μπροστινή πόρτα χωρίς να τους νοιάζει ο κόσμος που τους έβλεπε.
Ο Gibson μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, καθώς δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλά την καλή του. Μάλιστα η κάμερα τους «τσάκωσε» και σε μερικά πολύ τρυφερά ενσταντανέ.

Αυτό πάντως που έκανε εντύπωση σε πολλούς, είναι η καταπληκτική ομοιότητα της άγνωστης καστανής γυναίκας με την πρώην του, Oksana Grigorieva.

Όσο για το ντεκολτέ της εν λόγω κυρίας; όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, βγάζει μάτι!

Τι να κάνει και ο Mel, με τέτοια συνοδό, πώς να συγκρατηθεί. Και την πασπάτεψε για τα καλά, και πλήρωσε και τον λογαριασμό στο τέλος!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top