Γύρισε κεφάλια η Miranda Kerr στο show της Victoria’s Secret

Δείτε τη να φορά το σουτιέν αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Γύρισε κεφάλια η Miranda Kerr στο show της Victoria’s Secret
Μπορεί πέρυσι να έχασε το show της Victoria’s Secret μιας και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τον γιο της Flynn, αλλά φέτος η Miranda Kerr πήρε το αίμα της πίσω!

Και όχι μόνο το πήρε, αλλά άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Το 28χρονο μοντέλο, όχι μόνο έχει επανέλθει πλήρως, αλλά είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η σύζυγος του Orlando Bloom, ανέβηκε στην πασαρέλα με τον ηθοποιό από κάτω να την καταχειροκροτεί, και κατάφερε να κλέψει την παράσταση.
Την «σκόνη» της έφαγαν τα υπόλοιπα «αγγελούδια» της Victoria’s Secret, καθώς η Miranda ανέβηκε στην πασαρέλα, φόρεσε τρία διαφορετικά σετ εσωρούχων και του έδωσε να καταλάβει στην πασαρέλα.

Πρώτο και καλύτερο φυσικά, το σουτιέν αμύθητης αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, από κίτρινα διαμάντια, μαργαριτάρια, και πολλά άλλα καράτια, αμύθητης αξίας.

Το συλλεκτικό σουτιέν με την ονομασία «Treasure Bra», έκλεψε τα βλέμματα καθώς κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το στήθος της 28χρονης Kerr.
Πού να δείτε τι έπαθε ο σύζυγος Orlando Bloom! Στην πρώτη σειρά είχε κάτσει ο διάσημος ηθοποιός, που κορδωνόταν περήφανος στη θέα της… θεάς γυναίκας του.

Τον σύζυγο, τους θεατές αλλά και τους τηλεθεατές, αποτελείωσε η Miranda με τα άλλα δυο σετ εσωρούχων που επέλεξε να φορέσει: ένα μοβ και ένα κατακόκκινο!

Κάντε κλικ και δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες από το show της…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top