Με 1,5 δολάριο την ημέρα αποφάσισε να ζει ο Ben Affleck

Τον έπιασαν οι τσιγγουνιές τον star;

Μπορεί οι star του Hollywood να μας έχουν συνηθίσει σε πολυτέλειες, πανάκριβα σπίτια και αυτοκίνητα, ο Ben Affleck όμως αποφάσισε ότι για μία εβδομάδα θα ζει κάθε μέρα με 1,5 δολάριο!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν πήρε την απόφαση αυτή επειδή έχει καβούρια στις τσέπες. Αντίθετα ο άνθρωπος είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και θα συμμετέχει στην καμπάνια «Live Below the Line» με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους διάσημους φίλους του για το ζήτημα της φτώχειας.

Έτσι λοιπόν ο Ben Affleck θα πρέπει να βρει έναν τρόπο και για μία εβδομάδα να μπορεί να τρώει και να πίνει μόλις με ενάμισι ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα το όριο της υπέρτατης φτώχειας, ενώ περίπου 1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν καθημερινά με λιγότερα από ενάμισι ευρώ!

Η καμπάνια «Live Below the Line» ξεκινά στις 29 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαΐου και ευελπιστεί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ben Affleck και άλλοι διάσημοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top