Γ. Μαστροκώστα: «Είναι όνειρο ζωής για μένα ένα δεύτερο παιδί»

Τι λέει για την οικονομική καταστροφή που υπέστησαν στην Κύπρο

Γ. Μαστροκώστα: «Είναι όνειρο ζωής για μένα ένα δεύτερο παιδί»

Η Γωγώ Μαστροκώστα ζει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και την κόρη της και δεν μετανιώνει λεπτό που τα παρ��τησε όλα για τον έρωτα. Τώρα αυτό που ονειρεύεται για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της είναι ένα δεύτερο παιδί.

«Είναι όνειρο ζωής για μένα ένα ακόμα παιδί. Είναι δύσκολο, αλλά δεν παύω ποτέ να ελπίζω και να έχω ένα όνειρο», είπε.

Η Γωγώ αναφέρθηκε επίσης και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την μεγάλη οικονομική καταστροφή που υπέστησαν εκείνη και ο σύζυγός της από το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο.

«Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά δεδομένα και πολύ κακώς βγαίνουν στη δημοσιότητα κάποια θέματα. Από τη στιγμή όμως που χάνονται άνθρωποι δεν διανοούμαι να μιλάω για χαμένα χρήματα και το σταματώ εδώ», τόνισε.

Η ίδια τώρα έχει ανοίξει μια καινούργια σελίδα στην επαγγελματική της ζωή. Βάζει την υπογραφή της σε μια νέα σειρά ρούχων που πωλείται στο διαδίκτυο και έχει ρίξει όλο της το ενδιαφέρον εκεί.

Και μπορεί να μην τα σχεδιάζει η ίδια, όμως επιβλέπει τη δημιουργία τους από την επιλογή του υφάσματος, μέχρι την τελική μορφή του, κάτι που όπως είπε το βρίσκει πολύ δημιουργικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top