Μια 21χρονη εγγονή… «πορνοβαρόνου» πιο πλούσια και από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Μια... "πριγκίπισσα", "έφαγε" κοτζάμ βασίλισσα

Μια 21χρονη εγγονή… «πορνοβαρόνου» πιο πλούσια και από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Μια 21χρονη Βρετανίδα, η India Rose James βρίσκεται στην 265η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους Βρετανούς των Sunday Times και μάλιστα ξεπερνά σε πλούτη ακόμα και την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η περιουσία της India, την οποία στη Βρετανία αποκαλούν «πριγκίπισσα του Σόχο», ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ και την μοιράζεται μαζί με την 27χρονη αδελφή της.

baronos1.jpg

Μάλιστα είναι το νεαρότερο άτομο που μπαίνει στη Rich List της βρετανικής εφημερίδας και φυσικά έχει κερδίσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Η India λοιπόν που λέτε, μαζί με την αδελφή της, κληρονόμησαν το 2008 το 80% της περιουσίας του παππού τους Paul Raymond.

Μέχρι εδώ καλά. Αυτό που έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο παππούς Paul δημιούργησε μια αμύθητη περιουσία μέσα από μια αλυσίδα topless clubs και ανδρικών περιοδικών και στη συνέχεια αγόρασε τα 2/3 του Σόχο.

baronos2.jpg

Ο βρετανικός Τύπος όταν αναφέρεται στον Paul Raymond τον αποκαλεί «πορνοβαρόνο», αφού όλη του την περιουσία τη δημιούργησε μέσα από τη βιομηχανία του sex.

Και μπορεί η αδελφή της India να μην απασχολεί και πολύ τα μέσα, η ίδια όμως έχει πάρει από τον… παππού της και βρίσκεται αρκετά συχνά στο επίκεντρο της προσοχής, αφού κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει με την συμπεριφορά της.

baronos3.jpg

Έτσι την έχουμε δει να βγαίνει έξω με κουνελάκια του Playboy, να καίει χαρτονομίσματα των 10 λιρών, να ποστάρει φωτογραφίες της από τα ξέφρενα πάρτι της στο Λος Άντζελες, στο Ντουμπάι και στο Παρίσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top