Επιλέχθηκαν οι ένορκοι- Ξεκινάει η δίκη του Michael Jackson

Τι υποστηρίζει η διοργανώτρια εταιρεία για τον θάνατο του τραγουδιστή

​Μετά από έναν μήνα, ολοκληρώθηκε η επιλογή του σώματος των ενόρκων που θα καθορίσει την έκβαση της δίκης όσον αφορά στη μήνυση ύψους 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε η μητέρα του Michael Jackson στην διοργανώτρια εταιρεία συναυλιών AEG Live.
2013-04-23T022119Z_3_CBRE93L1UID00_RTROPTP_2_MUSIC-US-MICHAELJACKSON.jpg
Έξι άνδρες και έξι γυναίκες θα κάτσουν στο σκαμνί προκειμένου να επανεξετάσουν τη ζωή και το θάνατο του θρυλικού βασιλιά της ποπ.

Η μήνυση της Catherine Jackson αφορά στην AEG Live και στον γιατρό που είχε προσλάβει, τον Conrad Murray . Αυτός ήταν, όπως αναφέρει στη μήνυση που κατέθεσε, ο υπεύθυνος για την υγεία του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων συναυλιών του.

murray_charged.jpg
Τώρα η AEG Live, μετά από τόσο καιρό, ισχυρίζεται πως δεν προσέλαβε ποτέ τον Murray. Εκτός αυτού, ακόμα και αν τον είχε προσλάβει, υποστηρίζει πως ήταν απρόβλεπτο να προνοήσει πως ο Murray θα αποτελούσε κίνδυνο για τη ζωή του Michael. Ακόμα, η AEG Live τονίζει πως ο ίδιος ο Michael Jackson ευθυνόταν για τα φάρμακα και τις ουσίες στις οποίες ήταν εθισμένος, αφού τις έπαιρνε πολύ πριν ξεκι��ήσει τις προγραμματισμένες συναυλίες, το 2009.

Ο γιατρός Murray καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας σε βάρος του Michael το 2011.

Ο θρυλικός βασιλιάς της ποπ «έφυγε» από τη ζωή στο Λος Άντζελες στις 25 Ιουνίου του 2009, από θανατηφόρα δόση ενός χειρουργικού αναισθητικού, που του είχε χορηγήσει ο Murray, προκειμένου ο τραγουδιστής να μην αντιμετωπίζει δυσκολία στον ύπνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top