Στην Αθήνα για να μαζέψει ελληνικές ψήφους για την Eurovision η Ελίτσα Τοντόροβα

Θετική για εκείνη η απουσία της Τουρκίας από τον διαγωνισμό

Στην Αθήνα για να μαζέψει ελληνικές ψήφους για την Eurovision η Ελίτσα Τοντόροβα

Πρώτη δημοσίευση:23/04/2013 , 00:05

Για δεύτ��ρη φορά η Ελίτσα Τοντόροβα θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision για να εκπροσωπήσει για μία ακόμα φορά τη Βουλγαρία. Η μικροκαμωμένη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο του promo tour της και μίλησε για την απόφασή της να λάβει και πάλι μέρος στη Eurovision.

«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Αθήνα. Έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο και είμαι ευτυχισμένη που είμαι για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα», δήλωσε η τραγουδίστρια που στο παρελθόν μαζί με τον συνεργάτη της είχε κατακτήσει την πέμπτη θέση στη Eurovision.

Μάλιστα δε μετανιώνει λεπτό που θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία για δεύτερη φορά.

«Δέχθηκα την πρόταση από την κρατική τηλεόραση της πατρίδας μου να συμμετάσχω και πάλι στο διαγωνισμό και είπα ναι. Έχω πάει άλλη μια φορά και βρέθηκα στην πέμπτη θέση, οπότε γι΄ αυτό με επέλεξαν, γιατί υπάρχει μια στρατηγική», τόνισε.

Όσο για την κρίση που έχει χτυπήσει και τον διαγωνισμό είπε:

«Πιστεύω ότι η κρίση επηρεάζει, αλλά είναι περισσότερο στο μυαλό μας. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να λαμβάνουμε μέρος στη Eurovision και να δηλώνουμε το παρόν στην Ευρώπη».

Όσο για την άρνηση της Τουρκίας να συμμετάσχει φέτος στο διαγωνισμό; Η Ελίτσα πιστεύει ότι κερδισμένες θα είναι η Ελλάδα και η Βουλγαρία.

«Είναι καλό για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να μη συμμετέχει η Τουρκία, καθώς θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top