Ο σχεδιαστής της Σκορδά έγινε… φούρναρης!

Έβαλε χ και έκανε καινούργια αρχή

Ο σχεδιαστής της Σκορδά έγινε… φούρν��ρης!

Όταν παντρεύτηκε η Φαίη Σκορδά τον Γιώργο Λιάγκα, επέλεξε το νυφικό της να είναι δια χειρός του σχεδιαστή και πολύ καλού της φίλου Νικόλα. Λίγα χρόνια αργότερα όμως, ο γνωστός σχεδιαστής από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να παρατήσει τις… κουβαρίστρες και να κάνει νέα αρχή, ανοίγοντας το ν δικό του φούρνο.

«Όταν είδα ότι αν συνέχιζα όλα αυτά που έκανα, τις μεγάλες επιδείξεις, τα show θα ήταν ένα μίζερο πράγμα, πήρα το θάρρος και το θράσος να βάλω ένα χ και να ξεκινήσω κάτι άλλο», είπε ο σχεδιαστής.

Όπως παραδέχεται, η λάμψη είναι κάτι εφήμερο και εκείνος αυτό που αναζητούσε μέσα από τη δουλειά του ήταν να του προσφέρει ευχαρίστηση.

«Η λάμψη κι όλα αυτά είναι κάτι εφήμερο, είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς μας αλλά για μένα δουλειά πάνω απ' όλα είναι και ευχαρίστηση και είδα ότι δεν με ευχαριστούσε αυτό που έκανα οπότε αποφάσισα να το αλλάξω. Ήταν μια απόφαση μεγάλη και για τους γύρω μου, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου που δεν πίστευαν ότι θα το κάνω», εξομολογήθηκε.

Τώρα πια, τα υφάσματα και τα σχέδια, έχουν δώσει τη θέση τους σε γλυκά και ψωμιά, με τον Νίκολας να μη μετανιώνει καθόλου για την απόφασή του αυτή.

«Ήθελα να είμαι πιο ήρεμος. Να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, να μην έχω τόσο άγχος, γιατί πολλά ακούγονται τριγύρω μας και ήθελα να είμαι σε ένα διαφορετικό επίπεδο ζωής», είπε.

Πάντως μη νομίζετε ότι έχει χάσει τις παλιές του πελάτισσες,. Κάθε άλλο. Τώρα οι κυρίες τον επισκέπτονται στον φούρνο για να αγοράσουν γλυκά και το ψωμί της ημέρας, φτιαγμένο από τα χεράκια του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top