«Ψήνεται» για διακοπές στη Σαντορίνη η Beyonce!

Τι αποκάλυψε ο Βρεττός Βρεττάκος που συνεργάστηκε μαζί της

«Ψήνεται» για διακοπές στη Σαντορίνη η Beyonce!

Μία τουρίστρια από την διεθνή showbiz ενδέχεται να υποδεχθεί τους επόμενους μήνες η Σαντορίνη, καθώς, όπως αποκάλυψε ο Βρεττός Βρεττάκος, δεν αποκλείεται να επισκεφθεί το ελληνικό νησί η Beyonce, η οποία επέλεξε ρούχο του Έλληνα σχεδιαστή για την περιοδεία της!

«Σκέφτεται μήπως φέτος το Καλοκαίρι ξαναέρθει στη Σαντορίνη για διακοπές!», λέει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο σχεδιαστής.

Η τραγουδίστρια είχε βρεθεί στο ελληνικό νησί και το 2009, μετά τη συναυλία της στην Αθήνα και για να φωτογραφηθεί με ρούχα που σχεδιάζει η μητέρα της.

Αν το πάρει απόφαση, πάντως, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά: το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της τελειώνει στις 29 Μαΐου και από τις 28 Ιουνίου ξεκινά συναυλίες τις ΗΠΑ, που ολοκληρώνονται στις 3 Αυγούστου. Λέτε να «σκάσει μύτη», με τον Jay-Z και την Blue Ivy, τον Δεκαπενταύγουστο;

Πώς έγινε το deal με τον Έλληνα σχειαστή

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στο πλαίσιο του «Mrs. Carter Show», η 31χρονη σταρ εμφανίζεται με ολόσωμη φόρμα του Έλληνα σχεδιαστή, κεντημένη με 300.000 Swarovski, ενώ ανάλογα ρούχα φοράει και το μπαλέτο της.

«Ο άνθρωπος που εμπιστεύεται η συγκεκριμένη σταρ για τα ρούχα της μας τηλεφώνησε ύστερα από ένα promotion που κάναμε στη Ρωσία. Είναι εκπληκτικό πόσο ψάχνουν και στην τελευταία γωνιά της Γης προκειμένου να ανακαλύψουν κάτι ιδιαίτερο που θα κάνει την διαφορά και πόσο ενημερωμένοι είναι», λέει ο Βρεττός Βρεττάκος.

Ο σχεδιαστής και ο ενδυματολόγος Διονύσης Καλποδίνος συναντήθηκαν με την Queen Bee στο Λονδίνο, όπου βρισκόταν για να ενορχηστρώσει κάποια από τα τραγούδια της.

«Αρχικά, ήταν να το φορέσει στα βραβεία Grammy και το συγκεκριμένο ρούχο είχε αποσταλεί από εμάς το Φεβρουάριο. Όμως, όταν έμαθε ότι δεν θα ήταν η βασική παρουσιάστρια της βραδιάς, επέλεξε κάτι πιο απλό. Δεν ήθελε να “κάψει” μια εμφάνιση που κατά τη γνώμη της θα ήταν ιδιαίτερα flashy πάνω στη σκηνή», αποκαλύπτει ο σχεδιαστής, προσθέτοντας πως οι σταρ του Εξωτερικού διαφέρουν από τους εγχώριους, καθώς «δεν υπάρχει η νοοτροπία “εγώ είμαι σταρ, φοράω τα καλύτερα και οι άλλοι δείτε τι θα βάλετε”».

Δείτε στο βίντεο την Beyonce με το ρούχο του Βρεττού Βρεττάκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top